duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsVIDEO. Momentul în care un buzoian aruncă o găleată de apă în...

VIDEO. Momentul în care un buzoian aruncă o găleată de apă în capul protestatarilor din ceata lu’ Șoșoacă

-

Ziaristii.com a intrat în posesia imaginilor care au surprins momentul în care un cetățean, aflat la un etaj superior al unui bloc din Buzău, a vărsat o găleată de apă asupra grupul de protestatari CapVid (anti-mască, anti-restricții, anti-vaccinare) condus de senatoarea Diana Iovanovici-Șoșoacă (ex-AUR).

S-a întâmplat duminică seara, pe 4 aprilie. Aproximativ 50 de buzoieni au protestat față de măsurile restrictive impuse de autorități în încercarea de a ține sub control pandemia de Covid-19. Micul, dar zgomotosul alai a mărșăluit pe străzile din oraș, pornind din Piața Dacia pe Bd. Nicolae Bălcescu, apoi pe Bd. Stadionului, Unirii Sud, Unirii Nord.

În acest punct, în dreptul sediului AUR, protestatarii au fost sopiți cu o gleată de apă vărsată de la un etaj superior.

VIDEO: Apa aruncată de la etaj

Ulterior, după ora 20.30, alaiul a revenit în centrul orașului. În jurul orei 21.00, celor circa 30 de buzoieni rămași pe treptele clădirii în care se află Primăria Buzău li s-alăturat senatoarea anarhistă Diana Şoşoacă.

- Advertisement -

Șoșoacă a încercat să șocheze prezentând un sac negru, de plastic, despre care a susţinut că este folosit pentru morții de Covid-19.

Printre multele îndemnuri demente făcute de Senatoarea Urlătoare, a fost și acela adresat celor care au rude moarte de Covid: să nu le mai ridice din spitale, ci să facă plângeri penale pentru omor!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Drulă, după acțiunea în forță de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga. E ultima zvâcnire a Mafiei”

* Călin Georgescu-AUR, rusofil pe față la Pandele TV, promovat de Sputnik: „Șansa României este înțelepciunea rusească. Complexul militar industrial american este interesat să împingă către un conflict”

* VOCILE MOSCOVEI. Șoșoacă: „Îmi cer scuze Ambasadei Rusiei”. Cerva: „O să bat la Ambasada Rusiei, cu flori, și o să-mi cer scuze”

* Epuizată de lupta cu Oculta, soția lui Cataramă le cere bani românilor, ar ajuta-o să-și revină

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -