Fiul lui Joe Biden: „Am pierdut o căsătorie de 20 de ani, mi s-au pus arme la cap, am ajuns în moteluri de 59 de dolari pe noapte”

2
3030
Joe și Hunter Biden

Hunter Biden – fiul președintelui SUA, Joe Biden – recunoaște, în cartea „Beautiful Things” („Lucruri Frumoase”), că a tocat pe droguri și alcool toți banii încasați de la holdingul ucrainean de gaze Burisma.

Suma este de-a dreptul impresionantă. În cinci ani de activitate (2014-2019), perioadă în care a activat ca director de promovare, Hunter Biden a încasat de la ucraineni 3 milioane de dolari.

Potrivit cotidianului „Washington Post”, Biden-junior a pus pentru prima oară gura pe alcool la vârsta de 8 ani, iar de atunci a căpătat o dependență alarmantă. Refugiul în alcool a venit și pe fundalul unor nenorociri care l-au clătinat: și-a pierdut mama (Neilia) și o soră (Naomi, care avea un an) într-un accident de mașină, în 1972.

După 43 de ani, în 2015, i-a murit și fratele mai mare, Beau, din cauza unui cancer cerebral, la vârsta de 46 de ani.

La accidentul tragic din 1972, în mașina familiei se aflau și Joe Biden, și fiii săi Beau (3 ani) și Hunter (2 ani), ambii grav răniți, dar scăpați cu viață. Familia Biden mergea la cumpărături de Crăciun.

Afacerea Burisma, alcoolul și drogurile

Grămada de bani obținută de la infractorul fugar Mikola Zlocevski, fost ministru al Protecției Mediului și Resurselor Naturale din Ucraina, cu o avere estimată la aproape un miliard de dolari, i-a creat multe necazuri lui Hunter Biden.

„În ultimii 5 ani, am pierdut o căsătorie de 20 de ani, mi s-au pus arme la cap și am ajuns în moteluri de pe șosea, la 59 de dolari pe noapte. Familia mea s-a speriat mai mult decât mine”, s-a destăinuit Biden-junior în volumul de 272 de pagini pus în vânzare pe site-ul Amazon din data de 6 aprilie, în format electronic, la prețul de 17,72 de dolari.

El i-a mulțumit în mod special soției sale, Melissa Cohen, pentru că l-a ajutat să depășească unul dintre cele mai grele momente din viață: dependența de droguri și de alcool.

Totodată, fiul cel mic al președintelui SUA a recunoscut că numele său, legat de cel al tatălui (pe atunci, vicepreședinte al SUA), a contribuit decisiv la numirea lui în Consiliul de Administrație al Burisma Holding. Totuși, nu consideră acest lucru a fi lipsit de etică.

La acea vreme, republicanii lui Donald Trump creaseră un adevărat scandal pe tema angajării lui Hunter Biden la Burisma. Au susținut că n-avea ce căuta acolo, fiindcă era total neexperimentat în domeniile de petrol și gaze.

După ce Trump i-a cerut președintelui ucrainean Volodimir Zelenski să deschidă o anchetă asupra lui Hunter Biden în 2019, Camera Reprezentanților a inițiat prima procedură de punere sub acuzare: liderul de la Casa Albă din acea perioadă a fost acuzat de abuz de putere și obstrucționare a Congresului. În februarie 2020, Senatul SUA, dominat atunci de republicani, l-a achitat pe Trump de ambele învinuiri.

Referindu-se la campania prezidențială a tatălui său, Hunter Biden dezvăluie că l-a implorat să nu se ferească de luptele sale cu dependența de droguri și alcool și că l-a încurajat să le abordeze în prima dezbatere cu Trump.

„I-am spus că nu mi-a fost jenă cu ceea ce mă confruntam pentru a-mi depăși dependența. I-am spus că există zeci de milioane de familii care ar avea legătură cu asta, fie din cauza propriilor lor lupte, fie a luptelor cu care se confruntă cineva iubit de ei. Nu numai că mă simțeam confortabil cu el vorbind despre asta, dar credeam că trebuie spus”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Ministrul Drulă, după acțiunea în forță de la metrou: „Un cartel se destructurează cu ranga. E ultima zvâcnire a Mafiei”

* Călin Georgescu-AUR, rusofil pe față la Pandele TV, promovat de Sputnik: „Șansa României este înțelepciunea rusească. Complexul militar industrial american este interesat să împingă către un conflict”

* VOCILE MOSCOVEI. Șoșoacă: „Îmi cer scuze Ambasadei Rusiei”. Cerva: „O să bat la Ambasada Rusiei, cu flori, și o să-mi cer scuze”

* Epuizată de lupta cu Oculta, soția lui Cataramă le cere bani românilor, ar ajuta-o să-și revină

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.