VIDEO. Moment controversat la concertul trupei Coldplay de la București: britanicii au invitat pe scenă un manelist. Publicul a huiduit

3
536
Momentul din concertul Coldplay când manelistul invitat de trupă să se producă pe scenă a fost huiduit copios de public

Concertul istoric al celebrei trupe pop-rock Coldplay la București, pe Arena Națională, a fost marcat miercuri, 12 iunie, de un moment controversat, în care un manelist invitat pe scenă în numele luptei împotriva discriminării a fost huiduit copios de cei 50.000 de spectatori. Episodul a fost depășit de public și trupă, care și-au reluat spectacolul după câteva minute tensionate, dar a fost intens discutat pe rețelele de socializare și exploatat propagandistic de diverse tabere.

Momentul a avut loc la aproximativ 30 de minute după începerea concertului (care a fost cu adevărat un spectacol excepțional). Solistul trupei Coldplay, Chris Martin, a interacționat foarte bine cu publicul, primind un feed-back pe măsură. La un moment dat, britanicul a invitat pe scenă o fată din public a cărei zi de naștere era chiar miercuri și a chemat-o lângă el, dedicându-i o melodie. Fata a cântat împreună cu Chris Martin și cu tot publicul, sporind conexiunea dintre artiști și imensa asistență.

Imediat după aceea, solistul trupei s-a lansat într-o poveste despre cum trupa a venit la București cu 48 de ore înainte și, plimbându-se pe străzile din oraș, a văzut foarte mulți tineri cântăreți ambulanți, pe care-i apreciază și-o consideră foarte talentați. Apoi a anunțat că, într-un spirit al luptei împotriva discriminării, a invitat unul din acești tineri artiști talentați să cânte la el în concert.

Foarte probabil, publicul a înțeles – eronat – că britanicii aduc unul din artiștii ambulanți despre care Chris Martin spusese că i-a întâlnit prin Centrul Vechi. În loc de asta, pe scenă a urcat un manelist cunoscut sub porecla „Babasha“, selectat – foarte probabil – de partenerii români ai trupei Coldplay pe baza tendințelor de pe YouTube.

Numai că lucrurile au luat o turnură neașteptată pentru membrii trupei și stafful acesteia care a gândit strategia de marketing, iar publicul, după câteva clipe de uluială, a huiduit copios maneaua.

Christ Martin a reluat apoi concertul și timp de câteva piese atmosfera a fost destul de proastă pe stadion – se pierduse conexiunea între public și artist. Lucrurile au revenit treptat la normal și concertul s-a încheiat după 90 de minute cu un bis îndelung aplaudat.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Situație tensionată la sectoarele 1 și 2. Clotilde Armand: „Nu mergeți după fentă! S-au numărat oficial, până azi, doar 40 de secții din totalul de 166!”

* Cazul Cioloș: fostul premier a dinamitat forțele de dreapta a treia oară în 8 ani. REPER a ratat Parlamentul European, iar șeful său constată uimit că s-ar fi putut lua 30% dacă n-ar fi spart polul pro-european

ANALIZĂ. 10 cauze ale dezastrului înregistrat de USR la alegerile europarlamentare și locale în 2024

VIDEO. Drulă demisionează de la șefia USR și-l propune pe Fritz. „Nu mă mai văd candidat la prezidențiale în acest an”

* VIDEO. Delir xenofob al lui Rareș Bogdan. Jigniri primitive aduse Franței, în încercarea de a lovi în Clotilde Armand. Cuvinte rudimentare: „colonie”, „Bantustan”, „bande”, „România nu e Mali”. Ambasada Franței e acuzată că o ajută pe Clotilde să fure voturi, iar firmele franceze – că ne fură banii!

Mahalaua se mută la Bruxelles: Șoșoacă și Lazarus devin europarlamentari! Diaspora le-a dat celor doi voturile decisive

Deputatul Mihai Poliţeanu (ex-USR) anunţă că a fost ales primar al Ploieştiului, învingând candidații PSD și PNL

Șoc în Olt: clanul lui Paul Stănescu pierde Primăria Slatina! Mario De Mezzo (PNL) l-a învins pe „fiul vitreg” al baronului PSD

3 COMENTARII

  1. Cum de nu l-au invitat pe Gheboasa? Nu-i nimic, e bun si Babasha. Si uite-asa dintr-un „concert” umflat cu pompa s-a ajuns la un recital de manele.

    • … iar domnul Gelu Duminica (probabil fan Gheboasa si Babasha) a criticat publicul! Bravo mai „brunetelule”, acum vrei sa ne servesti si manele la desert!

  2. Saracii manelisti, nu ii asculta si pe ei nimeni… Ma mamaie ma… ca sunt si ei marginalizatii si au nevoie de sustinere, ca au fost si ei bolnavi cand au fost mici…
    Pai cum sa platesti un concert la Cold Play, doamne dumnezeule, sa incerci o noapte pe an macar sa te simti si tu om… fara sa ai noaptea cosmaruri ca ti-a ramas maieul cu gaurele mic si ai furat un lant de aur…si cand ajungi pe stadion si ai lasat garda jos 🤣… intr-a pe scena ciorditoru asta de telefoane, adus din Ferentari din intersectie de la spalat parbrizuri cu boxa portabila cu microfon 🤣🤣.. sa iti coafeze creierul cu capacitatea clara de a te duce inapoi la terapie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.