Clotilde Armand i-a prins cu o fraudă majoră: 187 de voturi i-au fost furate la o singură secție!

12
1116
Clotilde Armand: "În stânga este teancul cu cele 193 de voturi pe care le-am primit în Secția de Votare nr. 144 de la Școala Gimnazială «Alexandru Costescu», iar în dreapta este procesul-verbal în care sunt trecute doar 6 voturi. Marcele - și securist, și hoț? E prea mult!"

Primărița USR a Sectorului 1, Clotilde Armand, arată că la Secţia 144 a fost constatată „o fraudă electorală majoră”. Biroul Electoral a Sectorului 1 (BES 1) a renumărat buletinele de vot şi i-a dat dreptate: „Franțuzoaica” fusese votată de 193 de persoane, nu de 6, cum se consemnase în procesul-verbal. Așadar, îi fuseseră furate 187 de voturi într-o singură secție!

Clotilde Armand a descris miercuri, pe Facebook, felul în care i-au fost furate cele 187 de voturi la Secția 144 și a tras o concluzie fermă: „Sunt dovezi ale faptului că alianţa PSD-PNL a acţionat concertat în toate secţiile de votare din Sectorul 1 pentru un singur scop: fraudarea alegerilor”!

Primărița Sectorului 1 spune că „trebuie să renumărăm toate voturile în secţiile în care există evidente indicii de fraudă electorală”, pentru că „aceasta este singura soluţie de a stopa acest grup organizat să pună mâna pe resursele financiare ale Sectorului 1″.

Mesajul lui Clotilde Armand

„O fraudă electorală majoră, de 187 de voturi, a fost constatată la Secţia de Votare nr. 144 de la Şcoala Gimnazială «Alexandru Costescu».

Au fost renumărate buletinele de vot la BES Sector 1 şi mi s-a dat dreptate: acolo am fost votată de 193 de locuitori ai Sectorului 1. Iniţial, în procesul-verbal erau trecute, în fals, doar 6 voturi pentru mine.

Sunt dovezi ale faptului că alianţa PSD-PNL a acţionat concertat în toate secţiile de votare din Sectorul 1 pentru un singur scop: fraudarea alegerilor. Am adus suficiente dovezi până acum care demonstrează dimensiunea furtului la urne. Ce au făcut ei este un atac direct la adresa democraţiei, pentru că vor să deturneze voinţa unei comunităţi către interesele transpartinice.

Procesul electoral a fost viciat încă din secţiile de votare, aşa cum am mai arătat. De aceea trebuie să renumărăm toate voturile în secţiile în care există evidente indicii de fraudă electorală. Aceasta este singura soluţie de a stopa acest grup organizat să pună mâna pe resursele financiare ale Sectorului 1.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Epidemia de voturi nule indică o fraudă masivă la europarlamentare! Creștere galopantă a numărului de voturi anulate: de la 2,93% în 2019 la 5,19% în 2024

* Premeditare în fraudarea alegerilor: Ciolacu a scos REPER – prin OUG – din secțiile de votare, iar acum oamenii descoperă că partidul lor are zero la secțiile unde l-au votat!

* VIDEO. Elena Lasconi pare hotărâtă să dinamiteze USR: îi vrea „zburați” din conducere pe Drulă și Ghinea, cei mai buni miniștri pe care i-a avut partidul!

* Cazul Cioloș: fostul premier a dinamitat forțele de dreapta a treia oară în 8 ani. REPER a ratat Parlamentul European, iar șeful său constată uimit că s-ar fi putut lua 30% dacă n-ar fi spart polul pro-european

ANALIZĂ. 10 cauze ale dezastrului înregistrat de USR la alegerile europarlamentare și locale în 2024

VIDEO. Drulă demisionează de la șefia USR și-l propune pe Fritz. „Nu mă mai văd candidat la prezidențiale în acest an”

* VIDEO. Delir xenofob al lui Rareș Bogdan. Jigniri primitive aduse Franței, în încercarea de a lovi în Clotilde Armand. Cuvinte rudimentare: „colonie”, „Bantustan”, „bande”, „România nu e Mali”. Ambasada Franței e acuzată că o ajută pe Clotilde să fure voturi, iar firmele franceze – că ne fură banii!

Mahalaua se mută la Bruxelles: Șoșoacă și Lazarus devin europarlamentari! Diaspora le-a dat celor doi voturile decisive

Deputatul Mihai Poliţeanu (ex-USR) a fost ales primar al Ploieştiului, învingând candidații PSD și PNL

12 COMENTARII

 1. Aceste alegeri seamănă perfect cu alegerile din ’46 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

 2. Ar fi o idee ca stampilele de vot sa fie unice, distincte astfel incat sa nu existe posibilitatea sa se aplice doua stampile diferite, a doua cu scopul de a anula votul? Presupunand ca ar exista acest risc.
  Setul de stampile unice ar fi si “amprenta”unei sectii, a doua cheie unica, ar putea fi adus in seif la startul votului si la 10 fix, pazit si insotit de toate partile plus observatori independenti, ar putea fi pus la loc in seif. Setul de stampile ar putea fi atribuit unei sectii absolut aleator astfel incat nimeni sa nu cunoasca ce set ajunge intr-o sectie.
  Voturile nule marcate cu multiple stampile distincte ar fi evidenta fraudei. Buletinele dintr-o sectie marcate cu o stampila alta decat cea din set ar fi semn de frauda. Mai mult, un singur buletin fraudat ar duce la repetarea alegerilor in sectia respectiva, fara prea multe batalii.
  Este ceva gresit in rationamentul asta?

 3. Niciodata hotii nu sunt prinsi la toate furturile. Sunt prinsi doar din cind in cind. As generaliza putin si as zice ca furturile reale sunt de 10 ori mai mari decit cu ceea ce sunt prinsi. Daca aplicam teoria asta aici as zice ca lui Clotilde i s-au furat vreo 1870 de voturi. Adica suficient ca sa cistige alegerile. E doar o teorie insa e probabila.

 4. Observați că la subiectele „sensibile” securiștii arondați acestui site tac ca c’atu’-n păpușoi ? Vor să pună batista pe țambal cât mai repede. Câinii latră ursul merge … 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   • Au sprijinit cum au putut,nu ei au pus stapanire pe institutiile statului, care au facut totul sa castige alegerile comasatii lui iohannis ,deci prin furt,fara sa ii deranjeze nimeni!Ordinul nu a venit de la USR,e clar ca lumina zilei! Oamenii astia sunt un pericol pentru hoti la fel ca si Forta Dreptei,unde sunt adevaratii liberali ,de aceea nu au vrut sa-i lase sa candideze,scotand ADU de pe buletinele de vot!

 5. Mai este o dovada NUCLEARA pur si simplu postata de Clotilde pe pagina dansei,acum 3 ore:Securiciul tuta dand indicatii cum sa modifice din pix sumele in procesele verbale!!!Pe asta grebla comunista il lasa in BES1 sa dea indicatii?? A SI DEPUS PLANGERE PENALA LA PARCHET,caci ce dovada mai clara ca voturile dansei le-a confiscat acest individ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.