Șoc în Olt: clanul lui Paul Stănescu pierde Primăria Slatina! Mario De Mezzo (PNL) l-a învins pe „fiul vitreg” al baronului PSD

1
1480
Mario De Mezzo (PNL) - Paul Stănescu (PSD)

La Slatina n-a fost pace între PSD și PNL, ci război „la baionetă”. Răsfățat al televiziunilor de la București, Mario De Mezzo a intrat în coliziune totală cu gruparea atotputernicului Paul Stănescu, secretarul general al PSD. Rezultatul a produs un cutremur în clanul Stănescu: primarul în funcție, Emil Moț (PSD), a fost învins de De Mezzo!

Emil Moț

Potrivit numărătorii paralele efectuate de PNL, candidatul acestui partid, Mario De Mezzo (47 de ani), a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Slatina. El ar avea patru procente în fața primarului PSD în funcție, Emil Moț (43 de ani). Până acum, Slatina a fost una dintre „redutele” PSD. Aici a domnit multă vreme primarul-infractor Darius Vâlcov, aflat acum în pușcărie.

Mario De Mezzo, fost prefect al județului Olt, şi-a sărbătorit victoria pe străzile oraşului Slatina, alături de sute de oameni. El a declarat, entuziasmat: „Victoria este a Slatinei şi a slătinenilor. Este doar victoria lor. Este clar că nemulţumirea lor faţă de o administraţie incompetentă, frustrarea lor faţă de dispreţul cu care au fost trataţi, toate lipsurile pe care eu le-am pus în lumină au vorbit astăzi prin ştampila de vot. Slătinenii au venit şi au votat cu sete împotriva unei administraţii despre care eu am spus că este coruptă, este incompetentă şi că nu are ce să mai caute în această Primărie. Slatina şi slătinenii au fost de acord cu mine, unii dintre ei susţinându-mă pe Facebook, alţii pe TikTok, alţii venind cu mine în partid, alţii claxonând pe stradă sau luându-mă în braţe ori făcând poze cu mine, dar toţi mergând să pună ştampila de vot. Le mulţumesc din suflet, este victoria noastră!”.

Pentru funcţia de primar al municipiului Slatina, în afara lui Mario De Mezzo (PNL), au mai candidat: Emil Moţ (PSD) – primarul în funcţie, Elena Ioţu (Forța Dreptei / Alianța Dreapta Unită), Gabriel Dima Buliteanu (AUR), Cătălin Davidescu (PUSL), Cristian Văduva (S.O.S. România).

Înfrângerea lui Emil Moț este o mare înfrângere a PSD, în condițiile în care acesta este „garantat Paul Stănescu”. Dincolo de apartenența la PSD, Emil Moț este și un fel de „fiu vitreg” al secretarului general al partidului, dat fiind că mama primarului, Mariana Moț, este de mai mulți ani partenera de viață a lui Paul Stănescu. Așadar, Emil Moț este un fel de „fiu vitreg” al baronului PSD de Olt. Mama sa, Mariana Moț, este fosta președintă a Curții de Apel Craiova, în prezent membră a Consiliului Legislativ (cel condus de sinistrul Florin Iordache).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Nicușor Dan, șah la Guvernul PSD-PNL chiar în seara victoriei: convoacă un referendum local în București, pentru ca oamenii să decidă dacă grosul banilor merge la Primăria Capitalei sau la cele de sector

* Deputatul Mihai Poliţeanu (ex-USR) anunţă că a fost ales primar al Ploieştiului, învingând candidații PSD și PNL

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.