VIDEO. Mitinguri împotriva restricțiilor, azi-noapte, în București și în țară, la debutul carantinei. Șoșoacă, în fruntea mulțimii. Conspiraționiștii se compară cu revoluționarii din 1989!

6
1472
O mulțime de câteva mii de persoane s-a strâns duminică seara la Universitate, a blocat bulevardele și a mărșăluit toată noaptea pe străzi, până la Piața Victoriei și înapoi, scandând împotriva Guvernului, a „conspirației mondiale“ și a măsurilor sanitare. FOTO: Pressone.ro

Conspiraționiștii s-au organizat, duminică seară, pentru mitinguri și marșuri în mai multe orașe din țară, cu scopul de a “tampona” încă de la început perioada de restricții decisă de Guvern în plin val trei al pandemiei de Covid. Protestatarii, sfidând ostentativ măsurile de precauție pentru evitarea infectării, au blocat străzi și piețe, iar în în București au mărșăluit, cu Șoșoacă în frunte, între Universitate și Piața Victoriei.

Pretutindeni s-au scandat lozinci împotriva Guvernului, împotriva restricțiilor, a lui Arafat, s-a cerut redeschiderea restaurantelor și, acolo unde unde sunt primari PNL și USR-PLUS – împotriva acestora.

Într-o parodie grotescă, cei convinși că se luptă pe viață și pe moarte cu “dictatura medicală” și conspirația mondială s-au comparat cu martirii din decembrie 1989. Deși nimeni nu le-a făcut nimic – poliția și jandarmeria nu au intervenit –, participanții la proteste, atât în București cât și în țară, s-au comparat cu eroii care au ieșit în stradă împotriva dictaturii lui Ceaușescu. Principala nemulțumire a fost că televiziunile n-au reflectat evenimentul live și non-stop, toată noaptea, așa cum au văzut ei că s-a întâmplat la protestele anticorupție din 2017-2018.

Mulțimea a preluat scandările din repertoriul celor care au înfruntat gloanțele dictaturii reale: “Libertate!”, „România, trezește-te!”, „Jos Guvernul!”, „Criminalii!”.

În București, mitingul – la care au participat mii de persoane – a ținut până în zori, destui dintre cei veniți fiind ultrași din galeriile de fotbal (nucleul dur al aderenților lui George Simion), dar și alți simpatizanți AUR.

În fruntea protestatarilor care au blocat Piața Universității și au plecat în marș spre Piața Victoriei s-a aflat senatoarea ex-AUR Diana Șoșoacă. “Ce aer plăcut e fără mască!”, exclama ea în timp ce se filma singură într-o transmisiune live pe Facebook. Intens promovată în special pe Facebook și la posturile Antena 3 și România TV, Șoșoacă încercase un alt miting și sâmbătă, dar acela a eșuat.

În noaptea de duminică spre luni, după o perioadă, coordonatorii manifestației au mișcat din nou mulțimea pe un alt traseu, pe Calea Victoriei.

Marșuri de mai mică amploare au avut în numeroase alte orașe (Timișoara, Constanța, Brăila, Sibiu, Pitești), dar incidente n-au avut loc decât în Brăila, unde un bețiv care făcea scandal la miting a fost amendat, iar 23 de persoane legitimate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

6 COMENTARII

 1. CA-ÎNTOTDEAUNA: Poliția și Jandarmeria… ZERO-BARAT!!!!!!!!!!!!!!!

  Atenție P.N.L.: DACĂ VREI SĂ MORI-POLITIC PE MÂNA IMBECILULUI-IMPOTENT de ministru-de-Interne Lucian Bode, apăăăăiiiii… este voia-și-soarta ta, darrr… CU NOI, POPULAȚIA-CONȘTIENTĂ, CE AIIII…, NOI CE VINĂ AVEM?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Azi l-am văzut-și-auzit iar pe PROSTOVANU’ de Bode asigurându-ne, cuuu… PERFECTA sa „LIMBĂ-de-LEMN(-EMINAMENTE-…COMUNISTĂ!)” (!) căăă… se dau amenzi (pe care, este DE-NOTORIETATE DEMUUUULT: NIMENI… NU LE PLĂTEȘTE, iar Justiția leee… ANULEAZĂ pe-bandă-rulantă!!!!!)…

   Și a mai spus ceva, acest NĂTĂRĂU-ABSOLUT (ca și predecesorul său Marcel Vela, tot „liberal” și CARAGHIOSUL ăla!): a rugat participăanții-la-mitinguri săăă… RESPECTE PREVEDERILE-LEGALE de PROTECȚIE-ANTIEPIDEMICĂ…

   Păiii…, măiii… BUFONULE-NEPUTINCIOS, CEA MAI IMPORTANTĂ REGULĂ/PREVEDERE-LEGALĂ este tocmai aceea căăă… NU (!!!!!) SUNT AUTORIZATE MITINGURILE/adunările-cu-multe-persoane, DAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!

   Băiii… P.N.L., SCHIMBĂ-L ODATĂĂĂĂĂ (!!!!!!!!!!) pe acest „BOLOVAN” din fruntea M.A.I. și pune-l acolo pe… BERBECEANU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Cât despre „mitingiștii CapVid” de noaptea-trecutăăă…: se vede treaba că au fost… REALIMENTATE-cu-bănet casieriile-itinerante ale Ambasadei-Rusiei!!!

  Duminică, SUINA-Șoșoacă s-a trezit… SINGURĂ-SINGURICĂ (!!!!!!) la mitingul pe care îl convocase, deee… se-auzea că s-a dus să seee… SINUCIDĂ-prin…-tranșare, la Abator, ca măcar laaa… POMANA-PORCULUI (Sic!) să vină lumea, dacă la pomana-…RUȘILOR nu venise nimeni!

  • Azi-noapte și-au luat banii de la RUȘI (!)…, au urlat până dimineață pe străzi…, după caereee… s-au dus să fie primii la coadă laaa… VACCINARE (!): ĂSTA-I ROMÂNU’, uiteee… DE-AIA LE ESTE SCÂRBĂ TUTUROR (în Europa și-n restul lumii-CIVILIZATE!!!!!) DE NOI, daaaaaaaaaaaaaaaaaaa?!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here