VIDEO. “Revoluția în trafic” a primăriței Firea face ravagii în București: autobuzele puse să circule pe liniile de tramvai au deteriorat șinele, iar timpul petrecut în trafic s-a mărit

2
8078
Așa cum se poate vedea, materialul vâscos folosit pentru a stabiliza șinele de tramvai și pentru a reduce vibrațiile a fost distrus de roțile autobuzelor încă din prima zi a "revoluției în trafic" făcute de Firea

O singură zi a trecut de când a început “revoluția în trafic” a Gabrielei Firea în București și pagubele sunt deja importante. Primărița, care 4 ani nu a făcut nimic pentru a îmbunăți traficul în Capitală, s-a gândit că autobuzele ar putea să circule pe liniile de tramvai. Numai că, după doar câteva ore, au fost stricate atât pneurile autobuzelor, cât și șinele tramvaielor!

Publicația buletin.de a descoperit că substanța vâscoasă folosită la atenuarea trepidațiilor și la etanșeizarea liniilor de tramvai a fost distrusă de roțile autobuzelor, lipindu-se de pneuri.

Rezultatul “revoluției” făcute de Firea: s-a distrus distanțatorul elastic folosit la șine și a scăzut viteza atât pentru tramvaie, cât și pentru autobuze

După o zi de “revoluție” s-au stricat, astfel, atât cauciucurile mașinilor, cât și liniile de tramvai.

Este un distanțațor elastic între două materiale diferite care se comportă diferit. Șinele care se contracta și se dilată în funcție de sezon și asfalt. Pe lângă asta, ajuta la reducerea vibrațiilor care s-ar transmite direct între linie și asfalt. Masticul, de asemenea, protejează asfaltul de lângă linii, deoarece preia vibrațiile. De asemenea, apa nu ajunge în fundația căii de rulare care este din două straturi diferite”, au explicat cei de la Asociația Metrou Ușor pentru buletin.de.

Valer Ciobănescu, fost lider de sindicat la RATB, a postat un filmuleț pe Facebook, pentru a arăta cum se circulă, însoțit și de un comentariu ironic: ALOOOO…!

Duamna FIREA, încă mai sunteți primar general al Capitalei…?

Poate vedeți și dumneavoastră din tramvai și nu din autobuz, cum se circula pe linia de tramvai. Data viitoare, SĂ VA ȚINEȚI DE BARE SA NU CADEȚI PE JOS, deoarece și autoturismele din imagine circula mai repede ca autobuzul.

Se pare ca nici măcar tramvaiele nu mai pot circula cu viteza pe linia lor, ce sa mai zic de autobuze, ca după cum se pare, ESTE CAM AGLOMERAT!“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

 

 

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here