VIDEO. Limuzina lui Ciolacu trece pe roșu la semafor, la o zi după ce PSD-istul încălcase și regulile sanitare

0
3062
Ciolacu, bodyguardul și semaforul

La o zi după ce a fost amendat pentru că a încălcat regulile de protecție sanitară, Marcel Ciolacu a încălcat și regulile de circulație. El a trecut pe culoarea roșie a semaforului, după ce a fost huiduit la ieșirea din sediul B1 TV, pe Calea Victoriei.

Duminică, 25 octombrie: Marcel Ciolacu a fost surprins la o pensiune de la Sărata Monteoru, județul Buzău, alături de europarlamentarul Mihia Tudose și de alți PSD-iști. Aglomerație mare, lume multă la o singură masă. Au fost încălcate toate regulile de prevenire a răspândirii Covid-19. După apariția imaginilor, Ciolacu și ai săi au fost amendați.

Luni, 26 octombrie: la ieșirea din sediul B1 TV, unde participase la o emisiune, Marcel Ciolacu era așteptat de câțiva protestatari, dintre care Marian Moroșanu, zis „Ceaușescu” l-a luat la rost. Președintele PSD a țâșnit în mare viteză, protejat de angajații unei firme de pază.

„Sunteți niște borfași, niște hoți! Ați pus toate scursurile pe lista PSD”, a strigat „Ceaușescu”.

Ciolacu s-a urcat, grăbit, pe bancheta din spte a limuzinei se serviciu, care imediat după aceea a trecut pe culoarea roșie a semaforului, la intersecția Calea Victoriei cu Str. Ion Câmpineanu.

Ciolacu circula cu mașina care-i este pusă la dispoziție ca președinte al Camerei Deputaților.

VIDEO: Secvența care-l incriminează pe Ciolacu

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Garcea, revoluționarul Securității: „Vă chem în Piața Victoriei! Nu mai suport!”

Ministerul Educației desființează cele două școli doctorale ale Academiei de Poliție – fabrici de diplome obținute prin corupție și impostură

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here