VIDEO. Jaful de la bancă. Momentul când casiera citește biletul: „Dacă faci un pas greșit, te tai!”

0
1005

Poliţiştii din Bucureşti au demarat, marţi, o anchetă, după ce un bărbat a furat 10.000 de lei de la o bancă din Sectorul 2. Suspectul a ameninţat cu moartea una dintre casiere şi a fugit înainte de a fi acţionat butonul de panică. Infractorul n-a fost depistat încă, având fața acoperită și purtând mănuși. Camerele de supraveghere au surprins cumplita scenă, cu casiera înspăimântată.

„Astăzi, în jurul orei 10.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul că într-un sediu bancar din Sectorul 2 a pătruns un bărbat, care a ameninţat una dintre casierie şi a reuşit sustragerea sumei de 10.000 de lei. Bărbatul a reuşit să fugă înainte de declanşarea sistemului de alertare prin acţionarea butonului de panică”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

VIDEO: Secvența jafului

 

„La acel moment, în agenţie se aflau doar angajaţi. Nicio persoană nu a fost rănită”, a mai transmis Poliţia.

Banca jefuită este situată peste drum de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR). În sediu a intrat un individ care i-a întins casierei un bilețel pe care scria: “Ai 10 secunde să scoți toți banii din sertar. Dacă te conformezi, ajungi cu bine acasă. Dacă faci un pas greșit, te tai!”.

Cercetările au fost preluate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, în vederea identificării bărbatului şi recuperării prejudiciului.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here