VIDEO. Iohannis, la preluarea mandatului de preşedinte: „Românii au ales un drum cu sens unic”

3
1905

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la şedinţa solemnă a Curţii Constituţionale a României (CCR), în care a fost validat cel de-al doilea mandat al său în fruntea statului, că votul pe care i l-au acordat românii reprezintă pentru el o mare responsabilitate.

La şedinţa solemnă a CCR au participat premierul Ludovic Orban, membri ai Guvernului, reprezentanţiai PNL, consilieri prezidenţiali şi de stat, reprezentanţi ai Autorităţii Electorale Permanente şi ai Biroului Electoral Central, relatează Agerpres.

Declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis

3 COMENTARII

  1. Jos PSD, sus partidele pro civilizatie, educatie, tehnologie noua, agricultura EFICIENTA, locuri de munca pentru cat mai multi oameni si o cultura a adevarului !!!! Traiasca presedintele inviorat si transformat intr-o fiinta vie, vesela si cu drag de munca pentru binele tarii !

  2. Nu stiu daca s-a observat,dar dupa discurs,dormeanu s-a facut ca mormaie ceva,ca dupa aceea sa le spuna presedintelui si celorlalti invitati ca sedinta de investire s-a terminat ,dar dupa ce i-a vazut pe toti asezandu-se! Mitocanul bolsevic a fost calcat pe coada de presedinte fiindca i-a atras subtil atentia ca NIMENI NU E MAI PRESUS DE LEGE si atunci ce l-a dus mintea pe politruk,decat sa se razbune ca prostul!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here