vineri, aprilie 12, 2024
AcasăNewsRareş Bogdan şterge pe jos cu Orlando: "mârlan", "peruchier", "imbecil", "bou", "fudul",...

Rareş Bogdan şterge pe jos cu Orlando: „mârlan”, „peruchier”, „imbecil”, „bou”, „fudul”, „arogant” şi „nimeni în drum”

-

Duelul verbal dintre prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan şi fostul preşedinte executiv al PSD Eugen Orlando Teodorovici a ajuns în faza loviturilor sub centură. După ce fostul ministru PSD al Finanţelor l-a etichetat pe europarlamentarul liberal drept „mârlan”, Rareş Bogdan a replicat şi mai dur, într-o postare pe Facebook cu titlul „Peruchierul loveşte din nou”.

„Acestui bou patentat, de o aroganţă oarbă, un nimeni în drum cu perucă în loc de păr, îi este ruşine de numele său, cât de imbecil să fie individul încât să îi fie ruşine de propriul lui nume, ‘Orlando minte puţină’???? Doamne fereşte. Boul nu e bou destul, dacă nu e şi fudul, arogant, ca un gâscan Peruchierul loveşte din nou”, a izbucnit Rareş Bogdan.

Europarlamentarul PNL se referă la o declaraţie făcută de Teodorovici la RTV, în care fostul ministru a cerut să nu i se mai spună „Orlando”.

- Advertisement -

În intervenţia sa, Teodorovici l-a catalogat drept „măgar” pe Rareş Bogdan, arătându-se deranjat de folosirea prenumelui Orlando şi spunând că preferă i se spună Eugen Teodorovici.

Orlando Teodorovici, PSD„Orlando mi-a zis mârlanul ăla de Rareş. Băsescu mi-a făcut cea mai mare promovare, mi-a zis ‘dandy de la Fonduri Europene’ şi căuta lumea pe internet să vadă cine sunt. Ăsta e numele meu, aşa m-au botezat părinţii mei. Nu am fost mai mult de 20 de ori în cluburi sau discoteci, dar am rămas cu ‘Orlando Discotecarul’”, a declarat Teodorovici.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Wow! Asta să fie combinaţia Anei Birchall la Casa Albă? „Relaţia tot mai apropiată” cu ambasadorul SUA la Bruxelles face valuri peste Ocean

* Cine-i chiparos acum? Cîţu taie corzile financiare prin care Teodorovici a încercat să priponească România de interesele Rusiei

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -