VIDEO. Republica Voluntari: haitele lui Pandele, asmuțite asupra membrilor USR-PLUS. “Băi, chiorete, du-te acasă! N-aveți loc aici!” Poliția Locală a dispărut, a intervenit Poliția Națională

1
1183

Scene incredibile au avut loc vineri dimineață, în orașul Voluntari, fieful caracatiței Pandele – Firea: membrii și simpatizanții USR-PLUS, ieșiți la o acțiune electorală pe străzile localității, au fost atacați de haitele de derbedei ai primarului.

Poliția Locală, care are în atribuții menținerea ordinii, dar a devenit armata personală a lui Florentin Pandele, a dispărut de la fața locului. A fost nevoie de intervenția Poliției Naționale, care a trimis la fața locului mai multe echipaje. Acțiunea USR-PLUS s-a desfășurat într-o atmosferă de teroare, oamenii fiind urmăriți, înjurați, insultați și șicanați de mardeiașii lui Pandele.

Vlad Voiculescu, liderul USR-PLUS care a participat la acțiune, a filmat scenele demne de anii ’90. Golanii aduși de PSD i-au strigat “Băi, chiorete, du-te acasă!”, în timp ce îi explicau că “N-aveți loc aici!”.

În urmă cu doar trei săptămâni, în timp ce posta pe contul său de Facebook filmulețe în care dansa cu Firea și arăta cât este de evlavios, primarul Florentin Pandele comanda niște înscenări grosolane pe străzile din spatele sediuluI Primăriei.

În chiar prima zi de campanie electorală, Internetul a fost împânzit cu înregistrarea unui așa-zis de simpatizanți USR-PLUS, bărbați travestiți în femei, care ar fi încercat să împartă pliante locuitorilor, dar erau alungați și huiduiți de aceștia. Scena era un fals pus la cale de oamenii lui Pandele, USR a făcut reclamație, dar în Voluntari actualul primar controlează și vântul, așa că nimic nu s-a mișcat.

Singura structură politică de care se teme baronul de Voluntari rămâne Alianța USR-PLUS, motiv pentru care Pandele a și dus, în tot acest timp, cea mai abjectă campanie posibilă împotriva acesteia.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

Cea mai rușinoasă calificare din istoria FCSB. A primit două goluri cu doi jucători în plus și alte două cu un jucător în plus!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here