VIDEO. „Amețitele” și „fătălăii” i-au copt-o! Dana Budeanu, „Colo cu fustă”, e vizată de un dosar penal pentru incitare la violență

3
20404
Dana Budeanu

Vuvuzeaua PSD-istă Dana Budeanu, cea care o ridică în slăvi pe Gabriela Firea („e cea mai tare, n-are egal!”), a intrat în cătarea procurorilor. Ea va da socoteală pentru incitarea la violență pe care o practică frecvent în producțiile sale video. Deocamdată, dosarul e in rem, dar făptașa e evidentă. Totul e ca procurorul de caz să nu fie un „fătălău” – așa cum îi numește pseudo-vedeta pe bărbați (probabil, în urma unor experiențe personale).

Cazul vlogger-ului Alexandru Bălan, zis Colo, a deschis cutia pandorei. Tembelul cu 850.000 de urmăritori a stat o noapte în arest și se află acum sub control judiciar pentru instigare la viol contra unor minore.

Există însă un personaj mai josnic decât Colo, sub acest aspect: creatoarea de modă Dana Budeanu, o PSD-istă înfocată, care incită la violență în mod frecvent. Ea le vrea „altoite” pe femei – „jap-jap!” -, dar îi vrea snopiți în bătaie și pe „fătălăi”, adică pe bărbați!

Audiență de 6,4 ori mai mare decât cea care l-a trimis după gratii pe Colo

Pe 16 martie 2020, Dana Budeanu incita bărbații să bată femeile „non-stop”, chiar „preventiv”. „În secunda aia tre’ să-i dai un pumn să-i spargi gura, mă!”, îi sfătuia fosta nevastă a lui Radu Budeanu (și fosta noră a Deliei Budeanu) pe „fătălăi”. Astfel, aceștia „și-ar recăpăta bărbăția” și ar instala „frica în femei”, ba chiar „ar face un bine societății”, susținea Budeanca.

Materilul video a fost urmărit, pe YouTube, de aproape 490.000 de oameni. Prin comparație, live-ul care l-a trimis pe vlogger-ul Colo după gratii (și ulterior cercetat sub control judiciar) a fost urmărit de aproximativ 77.000 de persoane. Așadar, Budeanca și-a plasat otrava la o audiență de 6,4 ori mai mare!

VIDEO: Dana Budeanu incită la violență împotriva femeilor

Deocamdată, anchetă in rem

Ghinionul Danei Budeanua fost că un ONG – Centrul Filia – și câteva zeci de femei i-au făcut plângere penală. În plângere, Centrul Filia a precizat: „Acest caz vizează fapte care incită publicul la ură și discriminare împotriva femeilor (art. 369 din Codul Penal)”. Jap-jap!

Procurorii au deschis un dosar in rem, adică urmăresc fapta, deși îl puteau face de la început in personam, pentru că persoana – autoarea instigărilor – este cunoscută.

Călin Radu Bogdan, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, a declarat pentru Libertatea: „Există un dosar penal înregistrat pe rolul Parchetului. Se efectuează cercetări. Stadiul anchetei este in rem. S-a început urmărirea penală cu privire la faptă, dar nu s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale. În acest moment, nu există niciun suspect în cauză. Se efectuează cercetări pentru a se afla adevărul și a fi stabilite toate circumstanțele cauzei”.

Chiar dacă, în mod stupid, Dana Budeanu nu este încă suspectă, orice progres al cercetărilor va duce, inevitabil, la vuvuzeaua PSD-istă.

„Trebuie indusă teroarea. Pac, i-ai dat-o!”

„… și-i dă ei să mănânce… Bă, în secunda aia tre’ să-i dai un pumn să-i spargi gura, mă! Nu există așa ceva, mă! Bă, ce vă spun eu – asta-i instinctu’ masculin, mă! Bă, tu înțelegi? Ele trebuie altoite, mă! «Instigi la violență și…» Nu instig, tâmpito! Sunt figuri de stil. Deci, asta… acum urmează o figură de stil: altoială, bam-bam-bam! Știți ce e aia altoială? O figură de stil. Figura se numește altoi: șbac-șbac! Nu există! Bă, non-stop! Și preventiv. Nu se poate să ajungi sclavete. Vă ceartă alea… Nu se poate! Bă, nu există, mă! Bă, fii atent aicea, uitați-vă la mine! Bă, prima dată când te-a certat aia sau te-a persiflat soția, ți-a răspuns în nas, la vreo masă în public, undeva – Deci, te cgkgdhjfddhkpogdecjj… -, jap! De față cu toată lumea. Da, dar ai martori… De față cu toată lumea! În secunda în care i-ai dat jap-ul… că jap-ul nu e, mă ceva nasol; e un jap, din greșeală ți-a scăpat mâna, înțelegi? Și-ți scapă mâna exact așa, invers. În secunda 2, și amețitele celelalte iau aminte. Tu o faci pentru binele comunității. (…) Tu când faci așa, frica se instalează, dar se instalează la toate alelalte. Bă, tu devii eroul găștii, la ceilalți fătălăi. Ești șmecherul șmecherilor. «Mamă, cum i-a dat-o!»… Cum a comentat, pac, i-a întors-o. «Bă, ai văzut, mă? Urmezi!». Ea trebuie să știe că umează. Nu se poate… Trebuie indusă teroarea! (…) «Instigi la violență»… Care violență? Care? Uite-așa se dă: hau! Înțelegi? Pac, i-ai dat-o! Chiar dacă n-o atingi.”

„Te bat cu paru’! Jos, lăsat lat, în hol, până dimineață”

Există și secvențe video în care Dana Budeanu îndeamnă la violență nu împotriva femeilor, ci a bărbaților! Pe 20 ianuarie 2020, ea a pus pe YouTube un filmuleț care a adunat, până acum, peste 260.000 de vizualizări.

„«Cea mai bună mâncare e aia pe care o face mama». Daaa? Mută-te la mă-ta, mă, atunci! De ce nu de ia de-acasă? Stai, mă, cu mă-ta până mori! «Nimeni nu face ca mami…» – că mami în sus, mami în jos… Bă, mamiiiii! Mami! Luați-vă, mă, fătălăii înapoi acasă! Nu-i mai lăsați, mă, liberi! Mai fac și copii, ăștia se înmulțesc… se înmulțesc… cu alții ca ei, cu alții ca ei… Nu mai avem loc, nu mai putem să respirăm de fătălăii pe care i-ați format voi. Ce bărbat e, mă, ăla care-o sună pe mă-sa și îi dă raportul, mă, în fiecare seară? Ce bărbat e ăla? Ce-i aia, mă? Ce-i aia, mă, să pleci mai devreme de la servici… «Mă duc la mami să mănânc, că mi-a făcut tocăniță din aia care-mi plăcea mie când eram mic… mami… și mă duc să mănânc». Ce, mă? Te bat cu paru’! Păi, nu există, mă, așa ceva! Voi stați ca vitele, vă uitați. La ce vă uitați, mă? Luat paru’ – bătaie, jos, lăsat lat, în hol, până dimineață! N-ai cum. (…)”

VIDEO: Dana Budeanu incită la violență împotriva bărbaților

Compromisă prin acțiuni mizerabile și asocieri compromițătoare

Dana Budeanu a fost soția lui Radu Budeanu, fiul Deliei Budeanu (fostă prezentatoare a TVR în comunism și în anii ’90) și actualul patron al publicațiilor „Cancan”, „Ciao”, „Gândul”, „ProSport” și „ProMotor” (ultimele trei, cumpărate de la Adrian Sârbu).

Dana Budeanu a colaborat cu Pro TV până în toamna anului trecut, dar a fost concediată în octombrie 2019, în urma jignirilor infernale pe care le-a adus, pe Facebook, Asociației „Dăruiește Viață”, care a construit un spital pentru copiii cu cancer folosind doar bani din donații. Ghinionul Danei Budeanu a fost că postarea ei a fost distribuită de primarul Capitalei, Gabriela Firea, stârnind un scandal enorm.

Între Dana Budeanu și Gabriela Firea e o mare prietenie. Modista îi confecționează ținutele primăriței, pe care nu se sfiește s-o laude în „emisiunile” sale pe YouTube. De altfel, Dana Budeanu e vajanică susținătoare a PSD și mare admiratoare a unor personaje precum Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea. În numele lor, a jignit de-a lungul vremii multe personalități respectabile.

În general, Dana Budeanu e apărătoare a corupților. De data asta, ea însuși e vizată de un dosar penal.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Fanii vloggerului Colo, unii chiar de 9 ani, le amenință cu violul și cu moartea pe fetele care i-au făcut plângere penală dezaxatului

Moartea misterioasă a lui Costin Mărculescu, actorul vulgar cu legături dubioase. Era falit și plin de datorii, îl căutau recuperatorii

MAFIA PRIMARULUI BĂLUȚĂ. Șef al Poliției Locale din Sectorul 4, la piscina liderului unui clan interlop. Polițistul este fiul șefului ADP Sector 4 și al subprefectei Capitalei

3 COMENTARII

  1. Această croitoreasă, cu sau fără diplomă, are o problemă. În momentul în care declară că instinctul de bărbat îi spune ei (care e femeie) că trebuie jab-jab spartă moaca…vin puse niște semne mari de întrebare despre sănătatea mentală a acestui personaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here