VIDEO. Dr. Rafila, de la OMS la PSD. După ce a râs cu lacrimi de ministrul Tătaru, va deschide lista pentru Camera Deputaților în București

1
6170
Râsul contagios al doctorului Rafila

Medicul Alexandru Rafila, reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății (OMS), va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților în București. Rafila a acceptat oferta lui Marcel Ciolacu, după ce în vară l-a refuzat pe Victor Ponta (care-i propusese să candideze la Primăria Capitalei din partea Pro România).

Conducerea PSD centralizează săptămâna aceasta propunerile din partea organizațiilor județene pentru lista la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Va fi o primenire a „armatei PSD”, întrucât conducerea partidului (Marcel Ciolacu – Sorin Grindeanu – Paul Stănescu, sub influența lui Vasile Dâncu) a transmis organizațiilor să nu-i mai propună pe parlamentarii compromiși în timpul „regimului Dragnea”. Aceștia (sau mare parte din ei) nu vor mai prinde un loc în Parlament.

Pe „lista neagră” se află Florin Iordache, Eugen Nicolicea, Șerban Nicolae, Carmen Dan, Viorica Dăncilă, Iulian Iancu, Liviu Pleșoianu etc. De asemenea, baronul de Vrancea, Marian Oprișan, a fost tras deja pe tușă.

În aceste condiții, conducerea PSD încearcă să atragă personalități care să credibilizeze partidul, să-l scoată din zona nefrecventabilă a politicii (atât în plan intern, cât și extern).

Dr. Alexandru Rafila a fost o țintă în acest sens. În cele din urmă, medicul a acceptat oferta de a candida din partea PSD la alegerile parlamentare din 6 decembrie, pe prima poziție a listei pentru Camera Deputaților.

Rafila a produs o scenă virală la începutul lunii august, când a avut o criză de râs pe seama unor declarații ale ministrului Sănătății, Nelu Tătaru (PNL).

VIDEO: Criza de râs a lui Alexandru Rafila

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here