duminică, mai 26, 2024
AcasăNewsCum arată palmele canotorilor din echipajul de 8+1 care a câștigat argintul...

Cum arată palmele canotorilor din echipajul de 8+1 care a câștigat argintul pentru România la Europene

-

Ca un omagiu și o dovadă a muncii infernale necesare pentru a ajunge la performanță de vârf, Federația Română de Canotaj a publicat marți poza cu palmele sportivilor din echipajul de 8+1 medaliat cu argint la Europenele de la Poznan.

Băieții din barca de 8+1 sunt Alexandru Chioseaua, Florin-Sorin Lehaci, Constantin Radu, Sergiu-Vasile Bejan, Vlad-Dragoș Aicoboae, Constantin Adam, Florin Arteni-Fintinariu, Ciprian Huc și Adrian Munteanu. Împreună, aceștia au reușit o performanță absolut fantastică, reușind să readucă România pe podium într-o disciplină în care, acum mult timp, tricolorii erau mereu în top.

În total, la Campionatul European de canotaj din acest an, România a avut 12 echipaje cu 45 de sportivi, reușind să ia 4 medalii de aur, o medalie de argint, o medalie de bronz.

Cu acest palmares (6 medalii), tricolorii s-au clasat pe locul 2 pe națiuni, după Olanda, la medalii câștigate în probele olimpice.

- Advertisement -

Medaliile de aur au fost câștigate de

– echipajul de 8+1 feminin (Maria-Magdalena Rusu, Viviana-Iuliana Bejinariu, Georgiana Dedu, Amalia Beres, Ioana Vrînceanu, Maria Tivodariu, Mădălina Beres, Denisa Tîlvescu și Daniela Druncea),

– echipajul de dublu vârsle feminin (Simona Radis și Ancuța Bodnar),

- Advertisement -

– echipajul de dublu rame masculin (Ciprian Tudosă și Marius Cozmiuc) și

– echipajul de dublu rame feminin (Iuliana Buhuș și Adriana Ailincăi).

Medalia de bronz a fost obținută la proba de dublu vârsle – categoria ușoară (Gianina-Elena Beleagă și Ionela-Livia Cozmiuc).

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Soțul judecătoarei „anti-botniță” din Piatra Neamț a adus un autocar cu moldoveni în Piața Universității, ca să nu fie „îmbotnițați”. El a găsit vinovații pandemiei: masoneria, „cârpa”, „musulmanu’”

Triplă lovitură a Guvernului Orban, pe relația SUA: autostrada și calea ferată Constanța – Gdansk, Centrala de la Cernavodă și finanțarea cu 7 miliarde de dolari

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -