duminică, aprilie 14, 2024
AcasăNewsFiul primăriței PSD către candidatul PNL: “Îți rup căpățâna, băga-mi-aș p...a-n morții...

Fiul primăriței PSD către candidatul PNL: “Îți rup căpățâna, băga-mi-aș p…a-n morții mă-tii! Te îngrop!”

-

Candidatul PNL la Primăria comunei Mârșa, din județul Giurgiu, a fost amenințat inclusiv cu moartea de Veniamin Sebastian Drăgan, fiul primăriței în funcție, PSD-ista Virginia Drăgan. 

Într-o înregistrare audio ajunsă în posesia jurnaliștilor de la revista Newsweek se poate auzi cum fiul Veniamin Sebastian Drăgan îl amenință și-l înjură ca la ușa cortului pe liberal, care avusese o dispută pe Facebook cu primărița.

„Îți dau un sfat așa, ca… ca băiat. Cred că ar trebui să ai un respect față de oamenii mai în vârstă… și… mama, mai zici și «corect»… băga-mi-aș p…a în morții tăi! Băi, prostule, băi, tâmpitule, băga-mi-aș p…a în tine, mai ai și tupeul să zici «corect». Ia uite cât de prost e ăsta, cu cine vorbesc io… Mă, mânca-ți-aș p…a ta de târfă, mă auzi? Dacă vreodată o să te mai legi de persoana ei, ascultă-mă și bagă la înregistrare, băga-mi-aș p…a-n mă-ta și în morții tăi! Îți rup căpățâna, băga-mi-aș p…a-n morții tăi, ai auzit!? Băga-mi-aș p…a-n morții tăi și în tine de fraier! Băi, dacă te mai legi de femeia aia, în p…a mea, care e față de tine o doamnă, în p…a mea, care tu habar nu ai ce înseamnă să fii un om de-a lungul timpului, care are o vârstă. Băi, tâmpitule, ai tupeul să comentezi!? Băi, taci în morții mă-tii din gură! Dacă te văd în fața mea, te îngrop, dă-te-n morții mă-tii! Taci! Ai tăcut? (…) O să intri în pământ! Ești prost!?”.

Primărița pornise disputa pe Facebook, acuzându-l pe candidatul PNL că ar vrea să pună mâna pe moștenirea unui consătean, fost director la ferma din comună. Enervat, fiul PSD-istei a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe contracandidatul mamei sale. Liberalul a înregistrat discuția.

- Advertisement -

Primărița PSD-istă, care a făcut un Liceu Agroindustrial la Voinești și o facultate privată, îl acuză pe matematicianul Nicușor Dan, dublu medaliat cu aur la Olimpiadă, că e analfabet!

Primărița Virginia Drăgan, care a învățat la Liceul Agroindustrial Voinești și a făcut apoi o facultate privată, postează pe Facebook mesaje în care matematicianul Nicușor Dan, dublu medaliat cu aur la Olimpiadă, e catalogat drept „analfabet”.

Întrebată de Newsweek ce părere are despre faptul că fiul ei l-a amenințat cu moartea pe contracandidatul liberal, primărița a considerat gestul firesc: „Normal că fiul meu m-a simțit neajutorată. A vrut să-și protejeze mama. Eu am 53 de ani, sunt văduvă de doi ani. Este o înregistrare veche, din februarie. Băiatul m-a sunat și mi-a spus că nu a mai rezistat și a refulat. Sunt la al patrulea mandat, dar copiii mei nu s-au amestecat, nu au intervenit”. Totuși, în final, PSD-ista a spus, cu jumătate de gură, că “nu încurajez așa ceva”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Până să-l aresteze pe Rasdaq, Irina Loghin a fost lovită de Covid! Are 81 de ani, iar virusul i-a fost adus de soț și de fiu, de pe litoral

Patron de televiziune: “Respectă infractorii, mă! Cine nu e infractor în ziua de azi înseamnă că e prost! Nu are ce căuta în business!” / „Am furat atât de mult ca să vă dau și vouă bani, mă!”

* Cum era studentul Ludovic Orban. Poveste din vremea când actualul premier cânta la chitară, la muncile câmpului

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -