VIDEO. Dialogul Gâdea-liftieră care l-a făcut pe CTP să se prăpădească de râs

3
9601
Gâdea și liftiera

Vineri seara, la Digi 24, Cristian Tudor Popescu (CTP) s-a dezlănțuit într-o revistă de râs cum n-a mai făcut-o niciodată într-o emisiune de televiziune. Starea de perplexitate i-a fost generată de o secvență monumentală de propagandă mincinoasă, derulată joi, la Antena 3.

CTP a comentat, siderat și amuzat, dialogul dintre „Doamna Paula” (57 de ani), liftiera concediată de la Ministerul Muncii, și „conclavul lui Gâdea” de la Antena 3.

Vă prezentăm secvența video la care se referea Crisrtian Tudor Popescu.

De remarcat calitățile de diversionist bolșevic ale lui Mihai Gâdea, dar și limbajul abject al lui Mirel Curea (redactor-șef adjunct la evz.ro) la adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru: „harpia asta de ministru”, „e nebună”, „are nevoie de control psihiatric”, „această harpie”.

Dialogul Mihai Gâdea – Doamna Paula

Mihai Gâdea: Dvs. înțeleg că sunteți văduvă…

Doamna Paula: Da, sunt văduvă de 20 de ani.

Mihai Gâdea: Și… vă creșteți copilașii.

Doamna Paula: Da…

Mihai Gâdea: Sunteți singura persoană din toată familia care are venituri, care are salariu?

Doamna Paula: Da… Aici ați greșit cu trei copilași. Nu am trei copilași, am unul singur.

Mihai Gâdea: Unul singur?!

Doamna Paula: Da. Cred că ați… cine știe ce s-a întâmplat.

Mihai Gâdea: E greșeala noastră și e foarte bine că ne-ați corectat. Deci, aveți un copilaș.

Doamna Paula: Da.

Mihai Gâdea: Bun…

Doamna Paula: Adică e mare, acum nu mai e sub întreținerea mea.

Mihai Gâdea: Bun. Cu toate astea, sunteți văduvă cu un copil.

VIDEO: Dialogul râsului, între Gâdea și liftieră

Dezlănțuirea lui CTP

  • „Ce spectacol am putut să văd la o altă televiziune, Doamne! Rar! M-am uitat fascinat. Vasăzică, respectivii jurnalişti au dezbătut… (…) Vreme de o oră şi ceva s-a discutat despre biata văduvă cu trei copilaşi, pe care trebuie să-i hrănească. Şi-i hrănea din butonul ăla mic pe care-l apăsa în liftul de la Ministerul Muncii… Şi s-a găsit bestia aia de ministru care s-o dea afară! Păi, aia-i om?”
  • „După aceea este chemată chiar doamna liftieră în direct. Şi i se spune: da doamnă, ştim, aveţi trei copilaşi pe care… La care asta spune: «N-am, domnule, trei copii!» (n.red. – în acest moment, Cristian Tudor Popescu izbucneşte în hohote de râs, în direct)… «N-am, domnule, trei copii, am numai unul». «Mda… da, da… aveţi numai unul… Da, sigur, dar totuşi aveţi un copil în întreţinere!» «Nu, nu îl am în întreţinere, că e mare, domnule, se întreţine singur!!!» (CTP râde copios).”
  • „Disperare mare în studiou, domnule – ce facem, că moare ştirea?! Se usucă lacrima spectatorului, ce facem?? Nişte chestii… Au continuat: «Da’ aţi avut cumva oameni cu dizabilităţi?», o întrebau. Încercau să arate importanţa trebii pe care femeia o făcea. Aşa i-a venit ideea unuia dintre invitaţi, care a zis, «păi, dacă-i unul orb, domnule, cum poate atinge butoanele liftului?». Am auzit şi acestă frază!”
Curea și liftiera

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

CTP râde în hohote, în direct, de Antena 3! L-a distrat enorm cum a tratat echipa Gâdea cazul liftierei concediate de ministrul Muncii

3 COMENTARII

  1. Boul ala pletos… Mirel Curea…pai mai animalule, dar ce face o batrana la un bloc oarecare daca se blocheaza liftul intre etaje? Apasa butonul de panica si este anuntata firma de depanare…de ce nu poate face asa și in liftul de la Minister Muncii?

  2. Cam asa sunt „stirile” cu care slugile lui Voiculescu, Ghita, Gusa ii manipuleaza pe romani.
    Ieri sau alaltaieri era o stire cu un alt ministru al guvernului Orban, ca ar fi fost prins conducand o masina cu numere false. Cand colo, povestea era cu totul altfel, departe de ce-si doreau zvonerii..
    Ar trebui facuta o colectie de asemenea stiri, fiindca ating culmea umorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here