Trei zăbăuci se bat pe Realitatea TV. Ponta spune că Gușă și Hoandră sunt hiene. Gușă spune că Ponta e mușchetarul lui Coldea

4
2784
Ponta îi acuză pe Gușă și pe Hoandră că au devalizat Realitatea, încercând să arate că n-are nicio vină pentru ridicarea licenței postului, Foto: PSD/Captura Realitatea TV

Victor Ponta a declanșat un atac extrem de dur la adresa lui Gușă și Hoandră, după ce CNA a ridicat licența de emisie pentru Realitatea TV.

Atacul lui Ponta vine după ce mai mulți comentatori au declarat în spațiul public că s-a ajuns la situația în care CNA poate închide o televiziune din motive financiare din cauza unei modificări a Legii Audiovizualului, făcută prin ordonanță de urgență la cererea lui Victor Ponta în 2013, atunci când era prim-ministru.

Această modificare obligă CNA să închidă orice post de televiziune dacă acesta intră în insolvență. Acest articol introdus de Ponta în legislație reprezintă o limitare a libertății de exprimare, conform unor jurnaliști.

Ponta a reacționat la aceste acuzații arătând cu degetul spre “hienele” Gușă și Hoandră care nu plătesc taxele și impozitele, însușindu-și banii.

“Gușă și Hoandră au băgat Realitatea Media în faliment și au dat o gaură la Bugetul de Stat de 130 de milioane de lei, reprezentând pensia lunară pentru 100.000 de pensionari care au muncit toată viața sau salariul lunar pentru 50.000 de oameni care muncesc onest. Din acest motiv Realitatea Media a rămas fără licență (nicio legatură cu presa, politica editorială sau cu ce spun jurnaliștii sau invitații la emisiuni)!

Timp de opt ani, Gușă și Hoandră nu au plătit angajaților contribuțiile legale și i-au lăsat pe aceștia fără asigurare de sănătate, ajutor de șomaj și contribuție la pensie! Între timp, Gușă și Hoandră au case și mașini scumpe, conturi în bănci cu multe milioane, merg cu avioane private și își fac vacanțele pe yachturi scumpe (totul din banii neplătiți la buget și angajaților lor)! Problema “Realitatea TV” nu are nicio legatură cu presa, jurnaliștii, politica – doar cu niște hiene care fură banii oamenilor care muncesc și pe cei ai statului”, a scris Victor Ponta pe pagina sa de Facebook.

Cozmin Gușă a reacționat la acuzații, punând placa, deja veche, cu oamenii lui Coldea. Acesta, într-o intervenție televizată, a declarat că Ponta, Piperea și Sorin Ovidiu Vântu sunt: “trei băieți care funcționează într-un sistem controlat de Florian Coldea. Pot spune că sunt mușchetarii lui Coldea”.

Reamintim că Florian Coldea a fost adjunct al directorului SRI în mandatele de președinte ale lui Traian Băsescu.

Adevărul e undeva la mijloc. Ordonanța dată de Ponta în 2013 avea ca scop principal impunerea unui control politic asupra televiziunilor, iar situația dificilă din punct de vedere economic a Realității TV are legătură cu managementul defectuos al lui Cozmin Gușă.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

În sondajul USR, creștere spectaculoasă a PNL: 36,8%. Dăncilă, ușor avans în fața lui Barna pentru a intra în turul 2

Pericol! După 24 de ani, Pro TV este vândută de americani unui miliardar ceh apropiat de Rusia

VIDEO. Avertismentul lui Orban: „Dacă Guvernul nu trece din prima, s-ar putea ca a doua oară să nu-l mai voteze PNL, ca să ajungem la anticipate!”

Emeric Ienei demontează minciuna propagandei PSD. Și adaugă: „Mi-e rușine cu Dragnea, a făcut țara de râs”

VIDEO. Scene nord-coreene. „Ziaristul” care-i declară iubire veșnică Vioricăi Dăncilă a fost activist PCR și e omul lui Govor-PSD

DOCUMENT. Programul de guvernare al PNL. Priorități: alegeri, 10 august, întărirea Justiției, comisar european, buget, investiții, Pilonul 2 de pensii, rezidențiat medici, audit la PNDL

 

4 COMENTARII

  1. Victor Ponta câștiga în 2014 alegerile prezidențiale dacă mergea pe mâna Realității TV, dar Ponta fiind umanistul care a dat banii înapoi la bugetari după domnia lui Băsescu și Boc a zis că va câștiga cu Antena 3 și România TV. Ponta n-a primit nici voturile țiganilor care lucrau în sistemul bugetar. Calculul său a fost să ajungă președinte, aliindu-se cu nimeni. Un mușchetar cu vise prea mari. Nu s-a înțeles nici cu ungurii care vroiau numai dezvoltarea Ardealului și regiunea autonomă a secuilor Mureș Harghita și Covasna, așa cum a fost în timpul republicii populare a lui Gheorghe Gheorghiu Dej. Pașii lui Ponta pierduți din prea devreme. Ponta a mizat pe naționalismul de stânga și a pierdut. Klaus Iohannis are ocazia în 2019 să câștige alegerile din primul tur. Asta înseamnă mai multă luptă pentru bani din partea stângii care a dus datoria publică la 100 miliarde euro pe mâna unui om care a crezut în ei că vor construi autostrăzi și canalizări. Un rus nu poatevfi păcălit de stânga care nu produce ceea ce fiecare om așteaptă: țara și bunăstarea.

    Acum îi e greu cu Mircea Deaconu. Chiar mă mir că Ponta nu candidează la președinție din partea stângii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here