VIDEO. Dan Barna sună mobilizarea: “E groasă. Haideți la vot! În București, peste tot, lupta e foarte strânsă! Nimic nu e pierdut sau câștigat, dar victoria se va decide în sute de voturi!”

0
2502

Bucureștiul rămâne la coada țării în topul prezenței la vot, iar absenteismul favorizează, o dată în plus, Mafia bine organizată a PSD. Liderul USR-PLUS, Dan Barna, trage semnalul de alarmă și, aflat în trafic, a înregistrat un apel video pe care l-a postat alături de câteva cuvinte: “E groasă. Haideți la vot. O zi cât următorii patru ani”.

În apelul video, Barna spune că, potrivit tuturor sondajelor pe care le-a văzut, lupta este foarte strânsă și că va conta, efectiv, fiecare vot, iar în final Victoria va fi decisă la sute sau, cel mult, câteva mii de voturi.

Mesajul lui Dan Barna: “În București se dă marea bătălie pentru viitorul României. Nu s-a câștigat nimic, nu s-a pierdut nimic, trebuie să mergem să votăm în continuare. Toate sondajele pe care le văd, dar pe care evident că nu vi le pot spune, arată că în București lupta e foarte strânsă. De aceea ideea că ați fost să votați nu e suficientă. Mobilizați-vă, sunați-vă prietenii, întrebați-i dacă au fost la vot. Pe stradă întrebați oamenii și, dacă n-au fost, încurajați-i să voteze. Va fi o luptă care se va decide într-un număr foarte mic de voturi! Probabil că sute sau maximum mii de voturi vor decide ce fel de Capitală vom avea în următorii 4 ani. Dacă votăm cât mai mulți, vom avea acei primari și acei consilieri pe care-i merităm. Trebuie să ne mobilizăm în minutele și orele următoare cu toate resursele. N-am pierdut nimic, dar nici nu s-a câștigat încă nimic. E important lucrul acesta. Lăsați orice scuză, orice fel de argument, mergeți și votați! Nu mai avem nicio scuză. Dacă nu participăm la vot, nu vom avea dreptul să comentăm în următorii 4 ani. Împreună putem să facem bine această țară“.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here