sâmbătă, aprilie 20, 2024
AcasăAlegeri 2020Băsescu despre Firea: "Impostoarea profund coruptă a inaugurat o bucățică de pod...

Băsescu despre Firea: „Impostoarea profund coruptă a inaugurat o bucățică de pod care se oprește între blocuri”

-

Traian Băsescu (68 de ani) a intrat în faza atacurilor dezlănțuite la adresa contracandidaților săi din bătălia pentru Primăria Capitalei. La nici 12 ore după ce i-a luat în colimator pe Nicușor Dan (50 de ani) și pe președinții partidelor care-l susțin – Ludovic Orban (PNL) și Dan Barna (USR) -, Băsescu a făcut-o zob pe Gabriela Firea (48 de ani).

Fostul președinte al României, acum europarlamentar și candidat PMP pentru Primăria Capitalei, o definește pe Firea ca fiind o impostoare profund coruptă. Vineri seară, Băsescu i se adresase direct, la România TV: „Doamna Firea, sunteți coruptă până în măduva oaselor! Nu-i mai dați lecții lui Nicușor Dan! Sunteți putredă!”.

Băsescu s-a înfuriat după ce Firea a scris pe Facebook: „Particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele Covid și antidrog la zi!”.

Postarea lui Traian Băsescu

”Doamna Firea a promis că va fi dezbatere dacă…

- Advertisement -

Ziua de sâmbătă a fost ziua penibilului maxim pentru Gabriela Firea. Impostoarea profund coruptă a reuşit să întreacă orice măsură a penibilului inaugurând o bucăţică de pod care se opreşte între blocuri, fiind departe de a realiza legătura dintre Splaiul Independenţei şi autostrada Bucureşti – Piteşti.

Impostoarea a făcut ce ştie ea mai bine. S-a umflat în pene cu o lucrare neterminată, încercând să păcălească pe imagine, unde televiziunile bine împrietenite pe bază de publicitate dată de impostoare nu au filmat capătul neterminat al podului.

Şi pentru că impostoarea plătitoare de publicitate din bani publici are tupeul cât casa, a declarat lucrarea ca fiind «cea mai mare din ţară». Desigur, nicio televiziune n-a îndrăznit să-i spună că la Brăila se construieşte un pod peste Dunăre.

- Advertisement -

Mulţumită că i-a mai păcălit încă odată pe bucureşteni, impostoarea coruptă a anunţat public că este gata să se întâlnească într-o dezbatere publică despre Bucureşti cu orice candidat care are făcut testul PCR şi testul pentru depistarea consumului de droguri. O, ce veste minunată!

Am alergat îndată la laboratoare şi în regim de urgenţă mi-am făcut analizele. Azi o pot informa pe doamna Gabriela Firea că mi-am făcut ambele teste pe care le solicită şi că ambele sunt negative.

În aceste condiţii, eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină, este cu atât mai bine pentru electorat. Vă propun ca dezbaterea să fie organizată în sala de consiliu a PMB. Noi doi sau trei stăm la masa de prezidiu, iar presa în sală.

Vă propun ca fiecare dintre noi să primească la început un timp de 15 minute în care să-şi prezinte programul, după care să lăsăm presei trei ore pentru întrebări adresate alternativ fiecărui candidat. De asemenea, vă propun ca pe timpul dezbaterii să ne adresăm fiecare câte 3 sau 4 întrebări despre program.

Moderatorul ar trebui să fie un reprezentant al societăţii civile cu preocupări pentru problemele Capitalei.

Pentru a da şanse maxime ca această dezbatere să fie acceptată de dumneavoastră, sunt dispus să accept orice sugestie rezonabilă pe care o faceţi.”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Nicușor Dan mai are avans 2,5% în fața Gabrielei Firea. Traian Băsescu rupe 9% de la candidatul PNL & USR-PLUS

O nouă escrocherie marca Radu Moraru: 300 de candidați-fantomă! „Nașul” vinde funcții publice de 200.000 de euro, instituind oficial „taxa de protecție” în politică

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -