Cioloș: “S-au descoperit buletine de vot preștampilate cu Firea. Ieșiți la vot, ca să oprim odată hoțiile astea!”

0
2051

Dacian Cioloș, fost premier al României și co-președinte al Alianței USR-PLUS, a semnalat duminică faptul că au apărut buletine de vot gata ștampilate pe Gabriela Firea la București. Actualul lider al grupului “Renew Europe”, din Parlamentul European, cheamă populația Capitalei să iasă masiv la vot, pentru a limita efectele fraudelor pe care administrația Firea le-a pregătit din timp.

Apelul lui Cioloș pe Facebook: „Lupta pentru București se dă astăzi. S-au descoperit buletine de vot preștampilate cu Firea. Ieșiți la vot ca să oprim odată hoțiile astea!“.

Ceva mai devreme, tot Cioloș scrisese pe Facebook: “De votul de astăzi depinde ce se va întâmpla în comunitățile noastre în următorii ani. Eu am votat la Zalău și azi am votat cu și mai multă bucurie, pentru că avem alternativă pentru un Zalău modern, un oraș care să iasă din provincialism, un Zalău care să beneficieze de apropierea de vest.

E important să le dăm o șansă oamenilor care vin cu un spirit nou – și asta o putem face prin vot. Mergeți la vot!“.

Aproape de ora 16.00, la nivelul întregii țări prezența la vot era de 30,65%, iar în București – de 23,5%.
În Capitală, deși mai mare decât în urmă cu 4 ani, acest “scor” este încă destul de mic. Liderii Opoziției fac appel la populație să-și facă timp și să vină la vot, pentru ca primarul din următorii 4 ani să nu mai fie ales de nici 15% dintre alegători. În 2016, Firea a fost aleasă de 42% dintre cei 33% de oameni veniți la vot, adică de 14,4% din totalul alegătorilor înscriși pe liste.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.