VIDEO. Comandamentul Hamas e instalat sub cel mai mare spital din orașul Gaza! Armata israeliană a prezentat planurile după care acționează teroriștii, care folosesc medicii și pacienții ca scuturi umane

1
521
Punctele în care teroriștii Hamas sunt organizați sun spitalul Al Shifa

Armata israeliană a făcut vineri un anunț extrem de important: principala bază de operațiuni a organizației teroriste Hamas se află sub spitalul Al Shifa, cel mai mare spital din orașul Gaza!

Purtătorul de cuvânt al armatei israeliene, contraamiralul Daniel Hagari, a dezvăluit vineri că Hamas are mai multe complexuri subterane care sunt folosite de liderii grupării teroriste pentru a dirija atacurile împotriva Israelului.

„Avem dovezi concrete că sute de teroriști au invadat spitalul Al Shifa pentru a se ascunde acolo după masacrele din 7 octombrie”, a spus Hagari.

El a confirmat că Israelul deține informații certe că există mai multe tuneluri care duc la baza subterană de sub spitalul Al Shifa, astfel că liderii Hamas nu trebuie să intre în spital pentru a ajunge acolo.

Contraamiralul Hagari a precizat că există și o intrare din interiorul uneia dintre secțiile spitalului spre complexul militar subteran.

„Teroriștii Hamas operează în interiorul și sub spitalul Al Shifa – dar și alte spitale din Gaza – cu o rețea de tuneluri teroriste. Al Shifa nu este singurul spital folosit ca scut pentru operațiuni teroriste, este unul dintre multe. Folosirea spitalelor de către Hamas este sistematică”, a spus Hagari, potrivit publicației „Times of Israel”.

Potrivit armatei israeliene, securitatea internă a Hamas are un centru de comandă în interiorul spitalului Al Shifa, din care direcționează tirurile de rachete asupra Israelului.

Acest mod de operare al teroriștilor Hamas arată premeditarea lor în a folosi ca scuturi umane nu doar ostaticii israelieni (peste 200), ci și propria populație din Fâșia Gaza, preponderent palestiniană. Mai mult: tactica Hamas presupune folosirea ca scuturi umane și a personalului medical din spitale, precum și a pacienților!

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Execuția bugetară pe septembrie arată crunt: Guvernul Ciolacu n-a tăiat cheltuielile, ci le-a crescut! Sunt cele mai mari costuri ale statului din ultimul deceniu

* Veniturile secretizate ale șefilor ASF: 180.000 de euro pe an + decontarea cheltuielilor (încă 26.000 €/an). Toți angajații iau 16 salarii pe an! „Cel mai prost angajat primește minimum 7.000 de lei net de Ziua ASF”

* Șmecheria scârboasă prin care fostul șef al Curții de Apel Constanța și-a crescut pensia de la 5.400 la 6.400 de euro: s-a detașat o lună la Penitenciarul Poarta Albă, apoi s-a pensionat la 51 de ani!

* Colcăială printre „specialii” care au capturat România: judecătoarea Ana Maria Chirilă – arestată pentru că sprijinea traficanții de droguri; judecătoarea Gabriela Mazilu – prinsă cu 6 milioane de euro nejustificați

* Aberație: un elev cu media 1,97 primește bursă de merit, elevi cu medii peste 9,00 nu primesc!

* USR acuză represalii în stil mafiot din partea șefului ANPC. Prin intermediul unui off-shore, PSD-istul ar lua taxă de protecție de la proprietarii restaurantelor din Herăstrău închise de Clotilde Armand

* Rareș Bogdan anunță sinuciderea PNL în București: „Candidatul nostru la Primărie nu va fi Nicușor Dan! Nu e un primar bun. În 2020 l-a susținut Orban, nu noi! Atunci trebuia să fiu eu candidatul, dar lui Orban i-a fost frică…”

* Liiceanu câștigă definitiv procesul de calomnie cu Gâdea și Antena 3. Pe lângă cei 20.000 de euro daune morale, calomniatorii trebuie să achite și cheltuielile de judecată

* SUA ne avertizează: Rusia va încerca să deturneze alegerile din România, de anul viitor! Planul diabolic al Moscovei de a „otrăvi” democrația din aproape 100 de țări

* Ungaria – bolnavul Europei. Regimul pro-rus și pro-chinez al lui Viktor Orban înfurie UE și NATO

1 COMENTARIU

  1. Un citat din autobiografia fostei prim ministru Golda Meir:
    „When peace comes we will perhaps in time be able to forgive the Arabs for killing our sons, but it will be harder for us to forgive them for having forced us to kill their sons. Peace will come when the Arabs will love their children more than they hate us.”
    „Golda Meir, A Land of Our Own: An Oral Autobiography”
    Nu zic cā unii au dreptate si ceilalti nu au. Ambele tabere au dreptatea lor. Ce zic eu(si poate cā n-ar trebui sā-mi bag nasul unde nu-mi fierbe oala) e cā ura ca mostenire trans generationalā, ca drept si povarā din nastere pentru copiii ambelor popoare trebuie sā înceteze. Când îti cresti copilul urând de moarte pe ceilalti îl condamni sā moarā si sā omoare fārā ezitāri . Dezumanizarea adversarului este o mare gresealā, o gresealā care ne poate transforma pe oricare dintre noi în monstri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here