Acasă News VIDEO. Un important lider Hamas aruncă golănește microfonul BBC și pune capăt...

VIDEO. Un important lider Hamas aruncă golănește microfonul BBC și pune capăt brutal interviului când e întrebat de ce gruparea sa a ucis familii de israelieni în somn

0
761
Ghazi Hamad în momentul întreruperii interviului

Nervozitatea Hamas a erupt în timpul unui interviu acordat de un lider al organizației teroriste, Ghazi Hamad, postului public de televiziune al Marii Britanii, BBC. Secvența explică, într-un fel, și brutalitatea comportamentală a bandei teroriste numite Hamas.

​Ghazi Hamad (59 de ani) nu este un membru oarecare al Hamas, el face parte din Biroul politic al organizației teroriste. Liderul Hamas a întrerupt brusc discuția cu jurnalistul BBC care-i lua un interviu.

Enervat că ziaristul l-a întrebat insistent de ce militanții Hamas au ucis familii de israelieni care dormeau în casele lor, Ghazi Hamad și-a pierdut cumpătul și a aruncat lavaliera pe jos. (Lavaliera este un microfon micuț, atașat de sacoul sau cămașa invitatului pentru a prelua vorbele acestuia.)

La prima încercare a jurnalistului de a obține un răspuns la întrebarea privind crimele sângeroase ale teroriștilor Hamas în rândul civililor israelieni, Ghazi Hamad a spus, cinic-mincinos, că „nu a existat un ordin de a ucide civili”.

„Vreau să întrerup acest interviu!”

Când jurnalistul a repetat întrebarea, precizând că operațiunea militară a Hamas s-a soldat cu uciderea multor oameni (1.400 de israelieni au fost uciși în atacul Hamas din 7 octombrie – n. red.), Ghazi Hamad a mințit din nou, grosolan, spunând că zona era foarte mare și implica mulți oameni, de aceea „au existat ciocniri și confruntări”.

„Nu a fost nicio intenție sau decizie de a ucide civilii”, a spus liderul Hamas, halucinant.

Reporterul BBC l-a întrebat atunci, absolut profesionist, cum explică faptul că familii întregi de israelieni au fost omorâte în timp ce dormeau.

Ghazi Hamad a avut o reacție nervoasă. „Vreau să întrerup acest interviu!”, a spus el, aruncând microfonul pe podea.

VIDEO: Momentul în care Ghazi Hamad aruncă microfonul și oprește brusc interviul

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările
Advertisements