VIDEO. Câinii escrocului Vîntu latră nervoși când acesta îi laudă pe infractorii Năstase și Dragnea

1
912
Sorin Ovidiu Vîntu și domeniul său de lux, rezultat al furturilor în serie

De când a fost eliberat condiționat din închisoare, pe data de 27 martie 2020, pușcăriașul Sorin Ovidiu Vîntu pozează în salvatorul națiunii. Ba îi „învață” pe cei tineri cum să se „umple” de bani, prin clubul său fantomă de politică și afaceri, storcându-i de fapt de ultimii lei din buzunar, ba ține partea conspiraționiștilor și încurajează ieșirile în stradă pe vreme de pandemie Covid-19.

Într-una dintre cele mai recente postări video pe Facebook, groparul FNI le ridică osanale tovarășilor săi de zăbrele, Adrian Năstase (fost premier al României, președinte al Camerei Deputaților și al PSD, condamnat la 2 ani în dosarul „Trofeul Calității” și 4 ani în dosarul „Zambaccian”) și Liviu Dragnea (fost ministru al Dezvoltării, președinte al Camerei Deputaților și al PSD, condamnat la 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive la Protecția Copilului Teleorman).

„A mai trecut o săptămână minunată în România. Proteste, nemulțumiri, tot felul de solicitări. Generație, dacă tot ai ieșit în stradă, de ce nu revendici tu schimbarea întregii clase politice? Nu doar a ăstora de la guvernare. Pleacă ăștia, vin PSD-iștii. Ce șmecherie ai făcut? Nici ei n-au meseriași. N-au politicieni, n-au bărbați de stat. Singurii care au fost acolo: domnul Adrian Năstase și domnul Dragnea. Unul cu un intelect superior, sofisticat și unul pătruns de o fibră autentică naționalistă. Un patriot autentic. Amândoi la pușcărie”, îi evaluează infractorul Vîntu pe cei doi infractori care au condus PSD.

Imediat după dezgustătoarele afirmații, pe fundal încep să se audă lătrături. Sunt câinii de la ranch-ul lui SOV. Dezlănțuiți, revoltați de discursul jenant al stăpânului lor.

Câinii se „răscoală” din momentul în care SOV se referă la Năstase: „unul cu un intelect superior sofisticat” (minutul 0:50 din filmuleț). Protestul lor devine la un moment dat și mai virulent și continuă până spre final, obligându-l pe Vîntu să-și mărească timbrul vocii.

VIDEO: Balivernele lui Vîntu

„Generație, gunoiul ăla de Băsescu a închis zeci de spitale în România!”

Marcel Ciolacu e ironizat, fără să i se pomenească numele, Traian Băsescu e definit „gunoi”, iar medicii din România – cu excepția impostoarei Flavia Groșan – sunt niște „plafonați” care „nu mai au de la cine să învețe și le e prea lene sau n-au chef să meargă să învețe pe-afară de la profesioniști”.

* „Ce-i acuma la PSD, vai mama lor! Compară-l pe ăsta de la PSD cu Cîțu sau Iohannis și ai să vezi ce găsești. Revendicările tale trebuie să fie cu totul și cu totul de altă natură. Libertatea de a decide singur. Statul îți spune: E pericol! Dar tu decizi pe viața ta ce vrei să faci. Tot felul de pretexte cu care vine statul, de argumente, suprasolicităm rețeaua medicală…”

* „Generație, gunoiul ăla de Băsescu a închis zeci de spitale în România. În România trebuie făcute spitale și trimiși medicii români la specializare pe-afară. Medicii români sunt plafonați, nu mai au creatori de școală, nu mai au de la cine să învețe și le e prea lene sau n-au chef să meargă să învețe pe-afară de la profesioniști. Asta e nevoie cu adevărat. O rețea de spitale cu doctori reali, care să aplice tratamentul în funcție de pacient, nu în funcție de protocoale inventate. Fiecare pacient e unic. Ai ajuns la reanimare? Ferească Dumnezeu! Ești mort.”

* „Generație, lipsa de orgoliu, care caracterizează această generație de câteva decenii încoace, face ca și medicii români să nu gândească singuri, cu o excepție: doamna de la Oradea. Ăștia nu gândesc singuri. Nu-i mai duce capul sau nu mai vor. Mă rog, alege-ți cu grijă lista de revendicări când vei mai ieși vreodată în stradă!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Epuizată de lupta cu Oculta, soția lui Cataramă le cere bani românilor, ar ajuta-o să-și revină

* VOCILE MOSCOVEI. Șoșoacă: „Îmi cer scuze Ambasadei Rusiei”. Cerva: „O să bat la Ambasada Rusiei, cu flori, și o să-mi cer scuze”

* VIDEO. Premierul Cîțu: “De la 1 iunie începem să revenim la normalitate. La sfârșitul lunii mai vom avea 5-6,3 milioane de persoane vaccinate“

* Avertismentul medicului Gabriel Diaconu: Fără vaccinare masivă, vor muri peste 500.000 de români din cauza Covid-19

* Apelul șoșocar-mincinos al Oliviei Steer. A chemat lumea la protestul CapVid, dar n-a ascultat-o nimeni

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here