joi, aprilie 18, 2024
AcasăMass-mediaUn scandal amoros schimbă delegația TVR pentru Campionatul Mondial de fotbal din...

Un scandal amoros schimbă delegația TVR pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar. Olaianos, înlocuit de Bocanaciu

-

Un scandal amoros care a degenerat în violențe fizice, între un comentator de la Redacția Sport și o reporteră de la Departamentul Cultural, a dus la schimbarea componenței delegației Televiziunii Române ce se va deplasa în Qatar pentru a transmite și comenta meciurile Campionatului Mondial de fotbal (20 noiembrie – 18 decembrie).

Din delegație a fost exclus, în ultimul moment, comentatorul Marian Olaianos, al cărui loc va fi luat de Dragoș Bocanaciu. Modificarea, decisă ca urmare a anchetei disciplinare în care e cercetat Olaianos pentru bruscarea unei colege în sediul TVR, a fost comunicată deja organizatorilor World Cup 2022.

Noua listă de acreditări a fost aprobată de aceștia și îi cuprinde pe:

  • Emil Hossu-Longin, Cristi Mîndru, Narcis Şelaru, Dragoş Bocanaciu (comentatori);
  • Dragoș Stoica (reporter);
  • Andrei Toader, Dănuţ Catană (cameramani);
  • Cristian Oprean (coordonator delegaţie / Team Leader FIFA).

Mutarea vine în urma scandalului în care comentatorul este cercetat disciplinar că ar fi bruscat o colegă chiar în interiorul instituţiei. Astăzi, comisia de disciplină a avut prima întâlnire pe cazul Olaianos.

- Advertisement -

Ce a comunicat TVR, luni, la solicitarea Paginademedia.ro: Marian Olaianos a fost în concediu medical, motiv pentru care comisia disciplinară s-a întrunit abia astăzi (luni, 14 noiembrie). Marian Olaianos a venit în faţa comisiei însoțit de trei avocați, care au solicitat amânarea audierii lui, în vederea formularii apărării. Procedura de anchetă disciplinară este în derulare. Coordonatorul cu atribuții de director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive (Dan Vasile – n. red.) a decis înlocuirea lui Marian Olaianos în echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare”.

Marian Olaianos este acuzat de colega sa Nadine Vlădescu, de la Departamentul Cultural, că ar fi bruscat-o. Ea susţine că a fost lovită pe holurile televiziunii publice. Vlădescu şi-a scos certificat medico-legal și a depus o plângere la conducerea TVR.

Înainte de a se ajunge la violențe fizice, plângeri și ură, Marian Olaianos și Nadine Vlădescu ar fi avut „o relație neprincipială”, susțin surse din TVR.

- Advertisement -

În apărarea sa, Marian Olaianos – căsătorit și tată a doi copii – a comunicat Comisiei de Disciplină a TVR, prin dosarul depus de avocați, că ar fi fost hărţuit sexual de colega sa Nadine Vlădescu.

În dosarul depus de apărătoii lui Olaianos se regăsesc numeroase mesaje cu conotații sexuale pe care acesta și Nadine Vlădescu le-au schimbat pe WhatsApp.

Nadine Vlădescu a fost angajată în acest an, prin concurs, ca reporter la Departamentul Cultural al TVR. În cadrul emisiunilor pe care le pregătea, aceasta a fost trimisă să colaboreze și cu Marian Olaianos, „veteran” al Redacției Sport din televiziunea publică. Cum a văzut-o, Olaianos a declanșat asaltul pentru a o cuceri.

Drumul de la dragoste la ură și violență fizică a fost scurt, de câteva luni, și l-a costat pe Olaianos pierderea acreditării la Campionatul Mondial din Qatar, riscul de a fi concediat din TVR și, evident, complicații familiale.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Rechizitoriul Tel Drum: Bogdan Chireac și Radu Tudor (Antena 3) erau plătiți de gruparea infracțională a lui Liviu Dragnea

Cristoiu a descoperit cine-l susține pe Zelenski: „femei nemăritate sau divorțate, care speră ca el să divorțeze și să se însoare cu ele”. De Putin „nu le place pentru că-i bătrân”

VIDEO. Frăția putinistă dintre Radu Moraru și Diana Șoșoacă trece la un nou nivel: cei doi cântă și dansează ca doi îndrăgostiți! 145 de secunde penibile, 20 de poze caraghioase

* În situații-limită, Putin este pregătit să fugă în Republica Centrafricană, unde și-a stocat bani și aur, în depozite subterane, în valoare de 14,8 miliarde de dolari

VIDEO. Zelenski a anunțat oficial cele 5 condiții ale Ucrainei pentru pacea cu Rusia. Retragerea totală de pe teritoriul țării, despăgubiri de război și judecarea criminalilor – printre cerințe

Generalul Ben Hodges: „Putin va pierde bătălia decisivă pentru Crimeea la vară. Iar până la sfârșitul lui 2023 va pierde și bătălia internă pentru Kremlin”

Beizadeaua lacomă de la ICR Londra, al cărei moft e să-i plătim chirie 7.500 de euro pe lună, e „directoarea lu’ Firea”. Fiică de căpetenie masonă, și-a falsificat CV-ul și a furat bani de la Teatrul Bulandra, înainte de a fi dată afară de actori

Popa Calistrat: „Vii tu, o măciucă isterică nemăritată, să faci teatru în faţa la 500 de oameni?”. Preotul AUR-ist s-a furișat pe la spate și a lovit femeia cu pumnul

Înfrângerea care scapă lumea de pericolul Trump: republicanii pierd Senatul SUA pe mâna fostului președinte!

- Advertisement -

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -