sâmbătă, mai 18, 2024
AcasăNewsÎncă o conspirație "confirmată": populația planetei a trecut azi de 8 miliarde...

Încă o conspirație „confirmată”: populația planetei a trecut azi de 8 miliarde de locuitori! În pandemie se spunea că virusul și vaccinul au fost făcute de Ocultă ca să reducă populația

-

Populația Pământului a depășit oficial numărul de 8 miliarde de locuitori marți, la ora X, a anunțat ONU. Conform datelor furnizate de Worldometers.info, pe 15 noiembrie 2022 urmează să se nască 152.955 de oameni și vor muri doar 76.593. Ritmul de creștere a populației a crescut aproape în progresie geometrică în ultimii 200 de ani.

De la apariția primilor hominizi în Africa de Est și până la atingerea pragului de un miliard de exemplare a fost nevoie să treacă aproximativ 300.000 de ani. Oamenii de știință estimează că acest moment a avut loc în jurul anului 1804.

Din acel moment, pe măsură ce nivelul de trai a devenit tot mai bun, și populația lumii și-a accelerat creșterea. Urcarea de la 7 la 8 miliarde de locuitori s-a atins în doar 11 ani (2011-2022).

Circa jumătate din populația planetei trăiește azi concentrată în doar 7 țări: China, India, SUA, Indonezia, Pakistan,Nigeria și Brazilia.

- Advertisement -

Există și predicții pentru perioada următoare. Din cauza politicilor duse de Guvern în ultimii 50 de ani, creșterea demografică a Chinei va încetini tot mai mult, iar la anul e de așteptat ca India să devină cea mai populată țară a lumii. În 2022, China mai păstrează încă un mic avans – are 1,43 miliarde locuitori față de cei 1,41 miliarde ai Indiei.

Pe fondul îmbătrânirii populației și al reducerii natalității din China, e de așteptat ca și creșterea numărului de indivizi la nivel global să încetinească. ONU estimează că următorul prag, de 9 miliarde de locuitori, va fi atins peste 15 ani.

Creșterea numărului de locuitori la 8 miliarde vine în contradicție cu încă una din nenumăratele teorii ale conspirației vehiculate în timpul pandemiei: aceea că Oculta Mondială „a inventat” virusul și, apoi, vaccinurile ca să țină sub control populația și s-o micșoreze.

- Advertisement -

Evenimentul de marți arată una din două posibilități:

a) ori membrii Ocultei sunt atât de proști încât nu doar că le află toată lumea planurile, dar și că dau greș de fiecare dată când pun la cale ceva;

b) ori nu a existat niciun plan malefic și totul a fost o invenție a conspiraționiștilor, un narativ de pe urma căruia unii au profitat din plin, iar alții au trăit spaime prostești, crezând toate bazaconiile.

Pe de altă parte, această creștere explozivă a populației umane naște o serie de provocări teribile. Poluarea e una dintre ele, cealaltă fiind incapacitatea Pământului de a hrăni atâtea ființe. De aceea în ultimii ani cercetătorii au căutat soluții alternative. Cultivarea cărnii artificiale ar fi una din variante, o alta fiind introducerea în meniu a altor alimente, precum plantele crescute în culturi subacvatice sau preluarea unor obiceiuri culinare din diferite zone ale lumii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Rechizitoriul Tel Drum: Bogdan Chireac și Radu Tudor (Antena 3) erau plătiți de gruparea infracțională a lui Liviu Dragnea

* Cristoiu a descoperit cine-l susține pe Zelenski: „femei nemăritate sau divorțate, care speră ca el să divorțeze și să se însoare cu ele”. De Putin „nu le place pentru că-i bătrân”

* VIDEO. Frăția putinistă dintre Radu Moraru și Diana Șoșoacă trece la un nou nivel: cei doi cântă și dansează ca doi îndrăgostiți! 145 de secunde penibile, 20 de poze caraghioase

* VIDEO. Zelenski a anunțat oficial cele 5 condiții ale Ucrainei pentru pacea cu Rusia. Retragerea totală de pe teritoriul țării, despăgubiri de război și judecarea criminalilor – printre cerințe

* Generalul Ben Hodges: „Putin va pierde bătălia decisivă pentru Crimeea la vară. Iar până la sfârșitul lui 2023 va pierde bătălia internă pentru Kremlin”

* Beizadeaua lacomă de la ICR Londra, al cărei moft e să-i plătim chirie 7.500 de euro pe lună, e „directoarea lu’ Firea”. Fiică de căpetenie masonă, și-a falsificat CV-ul și a furat bani de la Teatrul Bulandra, înainte de a fi dată afară de actori

* Popa Calistrat: „Vii tu, o măciucă isterică nemăritată, să faci teatru în faţa la 500 de oameni?”. Preotul AUR-ist s-a furișat pe la spate și a lovit femeia cu pumnul

* Înfrângerea care scapă lumea de pericolul Trump: republicanii pierd Senatul SUA pe mâna fostului președinte!

- Advertisement -

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -