Un parior era fericit că a câștigat 3.900 de dolari mizând 300 pe victoria Italiei. Dar, ghinion: o neatenție l-a lăsat fără bani!

0
2362

Un parior a intrat într-o casă de pariuri din Atlantic City (statul New Jersey, SUA) a decis să mizeze pe victoria finală a Italiei la Euro 2020. Se întâmpla pe 23 iunie, ziua în care se încheia faza grupelor, iar Italia era calificată deja de trei zile în „optimi”, cu punctaj maxim (9 puncte din 9, golaveraj 7-0).

Mai erau în competiție 16 echipe (dintre cele 24 prezente la Euro 2020), iar americanul a mizat 300 de dolari că Italia va câştiga trofeul. L-a atras cota de 13/1, dar n-a realizat că e suspect de mare. Ochii îi erau fixați pe posibilul câștig: 3.900 de dolari, profit de 3.600!

După emoțiile din „optimea” cu Austria (0-0 după 90 de minute, 2-1 în prelungiri) și mai ales din semifinala cu Spania (câștigată la penalty-uri, după ce italienii au ratat primii), pariorul aştepta nerăbdător seara zilei de 11 iulie, când era programată finala. Alte emoții majore, mai ales că englezii au deschis scorul rapid, apoi italienii au ratat chiar primul penalty de departajare.

Roata s-a întors însă decisiv în favoarea Italiei. După penalty-ul apărat de Donnarumma la execuţia lui Saka, prin care s-a consfințit triumful echipei lui Mancini, pariorul american a sărit în sus de bucurie. Știa că are de încasat 3.900 de dolari. S-a mai uitat o dată la bilet: scria clar acolo – 3.900 $.

Șocul a venit când s-a dus la agenție să ridice premiul. I s-a spus că nu poate primi niciun ban, pentru că nu deține un bilet câștigător. Dar nu era nici pierzător: pur și simplu, biletul era încă în joc, și așa va fi până în decembrie 2022, când se va decide noua campioană a lumii!

Atunci s-a uitat americanul mai bine la bilet. Scria clar: „2022 FIFA World Cup Champion!”. Altfel spus, a vrut să parieze pe „Italia – campioană europeană în 2021”, dar a pariat pe „Italia – campioană mondială în 2022”!

Așa se explică și cota exagerat de mare pe care a avut-o mizând pe triumful Italiei. Una e să mai fie în joc 16 echipe (și acelea, exclusiv europene) și alta e să mai ai de trecut printr-o campanie de calificare (Italia a lipsit de la precedenta ediție, World Cup 2018, pierzând barajul cu Suedia) și apoi să triumfi într-o competiție cu 32 de echipe (inclusiv cele sud-americane, cu Brazilia și Argentina în frunte).

Neatenția i-a provocat multă frustrare pariorului american, dar acesta n-a aruncat biletul, ci s-a înarmat cu răbdare și speră să dea lovitura peste un an și jumătate, la Campionatul Mondial din Qatar.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Un extremist AUR face lista „trădătorilor nenorociți” care o susțin pe Clotilde Armand. Sunt amenințați și „cei din justiție și structurile de stat”

* Demența unui colonel de poliție, consilier AUR în Senat: „Nu mai recunosc autoritatea dictatorială a UE! Pregătesc rezistența în munți!“

* Ministrul Ghinea despre iubita lui Dragnea: „Era un fel împărăteasă a Parlamentului. Iordache îi ținea liftul!”

* VIDEO. Avocata lui Dragnea a aprobat afirmația toxică a acestuia! Fostul ministru Cătălin Predoiu: E o minciună!

* VIDEO. Un lider AUR l-a vizitat acasă pe Dragnea – „cel mai mare patriot al României, pe care toți vor să-l omoare!”

* Vasile Blaga și Emil Boc intervin în războiul Orban – Cîțu. Blaga: „Te rog, Ludovic, te rog, Florine, țineți partidul unit! Struniți-i pe nărăvași!”. Boc: „Războaiele interne din PNL trebuie să se încheie!”

Ion Rădoi și concubina sa – 60 de zile sub control judiciar. Nu au voie să iasă din țară sau să poarte arme. Una dintre acuzații: șantajul

* VIDEO. El e monstrul din Dâmbovița, care și-a dus în pădure nepoata de 6 ani și a decapitat-o!

EDITORIAL GRIGORE CARTIANU. Tavarăș Cozmin, am găsit noile construcții ilegale de pe plaja din Mamaia! E și mai grav: sunt castele, nu hoteluri!

* Cum au fost capturați mercenarii columbieni care l-au asasinat pe președintele din Haiti. Unii au încercat să se ascundă în mocirla unui canal, alții într-un magazin părăsit. Ultimul adăpost: ambasada Taiwanului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here