marți, mai 28, 2024
AcasăNewsMarea greșeală a unui oltean fugit din carantină: a încercat să înșele...

Marea greșeală a unui oltean fugit din carantină: a încercat să înșele la preț o prostituată! „Turnat” la 112, a fost prins și amendat

-

Un bărbat din judeţul Olt, care trebuia să stea în carantină la domiciliu, a fost depistat de jandarmi într-o pensiune din Arad, la peste 400 de kilometri distanță! Olteanul a fost prins după ce ce o prostituată a sunat la 112, nemulţumită că nu s-a înţeles cu bărbatul la suma de bani pe care urma s-o primească. Au fost amendați amândoi.

Bărbatul din Olt are 33 de ani şi s-a întors recent dintr-o ţară declarată zonă cu risc epidemiologic ridicat.

Jandarmeria Arad a comunicat duminică: „Bărbatul a fost depistat la o pensiune din municipiul Arad, în urma unui apel la 112 efectuat de către o femeie care a reclamat că bărbatul i-ar fi datorat o sumă de bani şi nu mai vrea să-i înapoieze. Jandarmii s-au deplasat la adresa indicată, au identificat cele două persoane, iar în urma verificărilor efectuate au constatat că pe numele bărbatului este emisă o alertă de tip «coronavirus asociat» şi avea obligaţia legală să stea în carantină la domiciliu 14 zile, până în data de 30 noiembrie inclusiv. Cu privire la urgenţa reclamată, s-a constatat că divergenţele dintre cei doi au pornit de la o neînţelegere privind cuantumul sumei cerute de către femeie pentru anumite servicii oferite”.

Bărbatul a fost amendat cu 3.000 de lei pentru nerespectarea perioadei de carantinare la domiciliul declarat.

- Advertisement -

De asemenea, conform Jandarmeriei, femeia a fost sancţionată contravenţional cu 500 de lei „pentru atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea, spre a obţine foloase materiale”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

* Stenogramele umilinței. Lideri PNL: „Ne întoarcem acasă cu palma-n fund” / „Iar ne-au păcălit ăștia de la PSD”

* Cîţu a fost eliminat de la negocierile cu PSD și UDMR, ca să nu mai blocheze formarea noului guvern

* Ciucă a cerut să fie indexate și pensia sa și cea a soției („pensii de serviciu”), dar și pensiile speciale! Cei doi au acum 4.600 de euro pe lună, de la MApN

* Negociatorul Rareș Bogdan către PSD: „Oameni buni, dați-ne ceva! Nu putem merge la partid fără niciun minister de investiții!“. Ciolacu: „Ceartă-te tu cu UDMR!“

* Drulă a câștigat pariul cu Rareș Bogdan. „Pe o sticlă de vin că o să veniți cu alt premier” / „Tonul tău este foarte nepotrivit. Dacă o făceai cu mine, nu mai erai în Guvern!”

* Primar PNL: „În maximum 6 luni vom avea un nou Congres, deoarece astăzi PNL nu are un lider!“

Durerosul mesaj de renunțare al Oanei Pellea. „Votul meu a fost trădat și batjocorit de domnul Iohannis. Speranța mea a obosit”

* EDITORIAL GRIGORE CARTIANU: PNL-ule, ridică-te și umblă!

* Încă un aprig antivaccinist, „locotenent” al anarhistei Șoșoacă, a murit de Covid. Concluzia fanilor: „A luptat pentru libertatea unui popor întreg!”

* Benone Sinulescu avea testamentul făcut. Cui îi rămâne toată averea cântărețului

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -