De cine îi e frică lui Dodon?

0
1009
Vlad Plahotniuc - Igor Dodon

Igor Dodon, prin felul în care se comportă în ultimul timp, denotă clar faptul că îi este frică de cineva. De cine? De Vlad Plahotniuc.

Scenariul privind întoarcerea lui Plahotniuc este unul care pare că va fi pus în aplicare cât mai curând. Plahotniuc, când va reveni, se va răzbuna pe Dodon.

Igor Dodon este un trădător din fire. Prima dată l-a trădat pe Voronin. A doua oară l-a trădat pe Plahotniuc. Voronin l-a lăsat în pace pe Dodon, Plahotniuc nu o va face. Este o luptă care pe care.

Problema lui Igor Dodon este aceea că nici măcar Moscova nu-l mai suportă. Tocmai de aceea e disperat. Chestiile cu recuperarea miliardului și aeroportul sunt niște fumigene. El de multă vreme putea să facă chestiile astea. Marea lui problemă este faptul că Plahotniuc se va întoarce și că el va pierde alegerile prezidențiale.

Chestia că Plahotniuc e beneficiarul principal din furtul miliardului, de parcă nu știa toată lumea, și cererea de extrădare arată faptul că lui Dodon îi este frică de Plahotniuc. Iar Plahotniuc începe să joace, prin interpuși, din ce în ce mai agresiv.

E clar că Dodon începe să nu mai controleze situația. Dodon s-a vrut să fie noul păpușar, după fuga lui Plahotniuc, dar nu are inteligența acestuia. El doar încearcă să-l copieze pe Vladimir Putin. Inclusiv în decorarea biroului.

Cert este faptul că la Chișinău se vor întâmpla lucruri tare ciudate.

Paul Szasz Sebeș

(Opiniile îmi aparțin și nu implică redacția Ziaristii.com)

DE ACELAȘI AUTOR:

România de sub pod

De unde ne informăm?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here