Acasă Politică Tupeu de Izmană Matlasată: GENERALUL Oprea zice că PLUS e partidul...

Tupeu de Izmană Matlasată: GENERALUL Oprea zice că PLUS e partidul serviciilor!

Aflat la Borșa, în Maramureș, președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat că partidele foștilor premieri Victor Ponta și Dacian Cioloș sunt „partide de Intelligence”, de aceea au deja în sondaje două cifre.

Întrebat, într-o conferință de presă, cum au ajuns partidele lui Victor Ponta și Dacian Cioloș să aibă deja două cifre în sondaje, deși abia s-au format, liderul UNPR a răspuns că „sunt partide de Intelligence”.

  • „Păi, vă spun eu cum au două cifre. Sunt partide de Intelligence. (…) Am spus de Intelligence. Eu sunt militar cu gradele la vedere, ca să fie foarte clar. Eu știu ce înseamnă munca de teren”.
  • „Am lucrat cu Victor Ponta, chiar i-am botezat și copilul, e un om foarte deștept, serios, a avut o guvernare bună, la care și noi am pus umărul. Cred că Victor Ponta, în primul rând, când îmi aude numele, trebuie să se ridice în picioare, fiindcă eu am fost serios, am fost de cuvânt, nu l-am trădat și poate mi-am schimbat și destinul datorită lui Victor Ponta”.
  • „În politică nu excludem nicio alianță. Poate fi și cu Victor Ponta”.
  • „Nu știu cât vom avea la alegerile europarlamentare, dar la cele locale, în 2020, UNPR va lua peste 10%, iar la cele parlamentare, tot anul viitor, va obține un scor cu două cifre, care, evident, îi va permite intrarea în Parlament”.

CITIȚI ȘI:

„Fata lui Hrebe” este cea care a furat peste 300.000 de semnături pentru campania „Fără Penali”!

loading...

3 COMENTARII

  1. Gheneralul izmana vorbeste, agramatul asta care abia laga 2 cuvinte liber, care era un fals conducator de doctorate, cand toata pregatirea lui era de bodyguard al lui Miron Cosma, minerul!!!!! Daca-l scoti pe asta la razboi, cu 4 grade cat are (cine a facut greseala sa i le dea ar trebui scopit) gheneralul nu stie sa faca nimic, doar sa se dea mare ca el circula cu coloana aficiala si cand merge la birt, ba mai si impinge oameni in fata sa-i deschida drumul, noaptea pe ploaie, precum Gigina, si dupa aia zice ca tot mortul e de vina!!! Ala umbla cu coloana in fiecare zi cum umbla papa in vizitele oficiale!!
    Il inteleg ca face pact si cu necuratul ca sa mai ajunga iar la borcanul cu miere, dar sper ca de data asta sa i se infunde, sufletul lui Gigina sa-l urmaresca peste tot!!!

  2. Izmanila criminal colindă țara ajutat de o justiție coruptă și complice. Locul acestui intendent este la Rahova. Ce ziceți executantele/executanții Savonei Voicu, sunteți magistrați sau intendenții intendentului?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările