Ponta: „PSD a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”. Așa e, dar și Ponta a făcut la fel ca Dragnea!

1
9194
Tot proști și analfabeți promovau și pe vremea când erau trași cu barca pe ulițele din Teleorman

Gura păcătosului adevăr grăiește. Victor Ponta, fost preşedinte PSD, actual președinte Pro România, pune un diagnostic corect partidului-stat, într-o conferință de presă.

Ponta îi atribuie însă numai lui Dragnea acest atribut, dar la fel a făcut și el. Să ne amintim cum l-a promovat și folosit pe imbecilul Liviu Pop, ministrul Educației…

  • „Eu cred că cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi. În rest, a avut multe probleme PSD-ul de-a lungul activităţii sale, dar oamenii ştiau: «Dom’le, la guvernare avem nişte oameni deştepți». E prima dată când a adus proşti şi analfabeţi, şi nimic nu afectează mai tare PSD-ul decât acest lucru”.
  • „Dragnea vrea să se salveze pe el, şi toţi ceilalţi să aibă probleme, motiv pentru care nu ştiţi că în fiecare săptămână urmează să dea ordonanţa?! Va da ordonanţă doar pentru completurile de cinci, care-l ajută pe el. Îi aţâţă pe toţi, iese Tudorel Toader, face un expozeu de în final nu a înţeles nici el ce a zis, că el e ca Ion Creangă, se duce cu pupăza prin tei. Dar Dragnea nu va adopta nicio schimbare în Justiţie care să privească pe altcineva decât pe el însuşi. E teoria mea şi până acum s-a confirmat”.

CITIȚI ȘI:

Sondaj IMAS: PSD continuă să scadă, PNL îi suflă în ceafă, USR-PLUS la peste 20%

PSD pierde un președinte de consiliu județean. „N-a pupat inelul de Plumb”

Liberalii austrieci sunt cu dinții în jugulara lui Tăriceanu: afară din ALDE european!

Austria o susține pe Kovesi ca procuror-șef al Europei. „Nu există niciun dubiu că merită această poziție”

Cel mai tare pamflet la adresa diplomei de mediocru a lui Tudorel Toader. Dar și a agramaților din guvern

„Aceasta nu mai e democrație! Sunteți în afara cadrului UE! În România se schimbă legislația cu dedicație pentru protecția unor politicieni corupți”

1 COMENTARIU

  1. Pai sa ne reamintim de cativa dintre cei propusi de Ponta in fotoliu de ministru: Liviu Pop, Rovana Plumb, Gabriel Oprea, Maria Grapini, Nicolicea, Valcov, Fenechiu, Teodorovici si bomboana de pe coliva Nicolae Dragnea!! Aud Ponta? Din pacate, poporul asta uita repede si crezand ca scapa de Dragnea vor vota partidul lui Ponta…..aceeasi Marie cu alta palarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here