Tudose îl avertizează pe Negoiță: Ai grijă, că Ponta îți fură ceasul de la mână!

2
2708
Tudose l-a "citit" pe Pinocchio...

Europarlamentarul Mihai Tudose (fost premier PSD) ironizează asocierea dintre doi foști PSD-iști, Robert Negoiță (primarul Sectorului 3 al Capitalei) și Victor Ponta (deputat, președintele partidului Pro România).

„Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor…”, a scris Tudose duminică pe Facebook, sugerând – metaforic – că o asociere cu Ponta este păguboasă, lăsându-te fără ceasul de la mână.

Mihai Tudose a fost ales europarlamentar, anul trecut, pe lista Pro România, unde Ponta i-a dat prima poziție. Ulterior, însă, Tudose – care fusese alungat din PSD de Dragnea – a revenit în partidul-mamă, declarând: „După ce l-am cunoscut pe Ponta, am început să-l regret pe Dragnea”.

Mesajul lui Mihai Tudose

„Tupeu sau frică? Sau ambele…

Citat din Ponta, azi, cu ocazia «alianței» cu Robert Negoiță și partidul său: «Mă bucur că toți cei sceptici, toți cei neîncrezători, toți cei care credeau în „scenarii” și jocuri de culise – au înțeles azi că Pro România este cu adevărat o Alternativă la PSD și PNL (nu anexa unui alt Partid)!!!».

Încheiat citatul…

Deci, cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!?

Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Tătaru: “A reapărut teama și printre contestatarii epidemiei”. Influenceri și politicieni conspiraționiști “au tăcut sau acționează invers acum”

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

2 COMENTARII

  1. Daca asta este parerea lor despre colegii de partid va dati seama cum sunt in realitate . Din cauza acestor oameni de nimic am ajuns ciumatii Europei . Mare blestem pe capul nostru acesti nenorociti de oameni care au hotarat destinul tarii o perioada de timp ..

  2. Tudose, presul lui dragnea care a pus Romania in cea mai rusinoasa pozitie a relatiilor internationale din istoria ei moderna atunci cand i-a dat cu flit premierului Japoniei si a investitiilor pe care japonezii le puteau face in Romania, sa taca dracului din gura. In relatia cu ponta, tudose e hotul, i-a furat acestuia locul de europarlamentar si apoi s-a intors in PSD dovendind ca singurele sale abilitati „profesionale” sunt cele de centurista pe mii de euro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here