Acasă Politică Tudose îl avertizează pe Negoiță: Ai grijă, că Ponta îți fură ceasul...

Tudose îl avertizează pe Negoiță: Ai grijă, că Ponta îți fură ceasul de la mână!

Europarlamentarul Mihai Tudose (fost premier PSD) ironizează asocierea dintre doi foști PSD-iști, Robert Negoiță (primarul Sectorului 3 al Capitalei) și Victor Ponta (deputat, președintele partidului Pro România).

„Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor…”, a scris Tudose duminică pe Facebook, sugerând – metaforic – că o asociere cu Ponta este păguboasă, lăsându-te fără ceasul de la mână.

Mihai Tudose a fost ales europarlamentar, anul trecut, pe lista Pro România, unde Ponta i-a dat prima poziție. Ulterior, însă, Tudose – care fusese alungat din PSD de Dragnea – a revenit în partidul-mamă, declarând: „După ce l-am cunoscut pe Ponta, am început să-l regret pe Dragnea”.

Mesajul lui Mihai Tudose

„Tupeu sau frică? Sau ambele…

Citat din Ponta, azi, cu ocazia «alianței» cu Robert Negoiță și partidul său: «Mă bucur că toți cei sceptici, toți cei neîncrezători, toți cei care credeau în „scenarii” și jocuri de culise – au înțeles azi că Pro România este cu adevărat o Alternativă la PSD și PNL (nu anexa unui alt Partid)!!!».

Încheiat citatul…

Deci, cum să anunți că ești pe picioarele tale, unic și irepetabil, tocmai când anunți că te-ai băgat sub poalele altcuiva?!? Cum să faci așa cevaaaa?!?! Cât tupeu îți trebuie?!?

Îmi pare tare rău de Robert… Avea un ceas frumos la mână… Nu o să-l mai aibă după ce va sta un pic cu Victor…”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Tătaru: “A reapărut teama și printre contestatarii epidemiei”. Influenceri și politicieni conspiraționiști “au tăcut sau acționează invers acum”

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

loading...

2 COMENTARII

  1. Tudose, presul lui dragnea care a pus Romania in cea mai rusinoasa pozitie a relatiilor internationale din istoria ei moderna atunci cand i-a dat cu flit premierului Japoniei si a investitiilor pe care japonezii le puteau face in Romania, sa taca dracului din gura. In relatia cu ponta, tudose e hotul, i-a furat acestuia locul de europarlamentar si apoi s-a intors in PSD dovendind ca singurele sale abilitati „profesionale” sunt cele de centurista pe mii de euro!

  2. Daca asta este parerea lor despre colegii de partid va dati seama cum sunt in realitate . Din cauza acestor oameni de nimic am ajuns ciumatii Europei . Mare blestem pe capul nostru acesti nenorociti de oameni care au hotarat destinul tarii o perioada de timp ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările