O nuntă în familia Simonei Halep, cu 220 de invitați, a fost oprită la Constanța. Nu erau respectate regulile anti-Covid

1
4235

O verişoară a Simonei Halep a plănuit să facă nuntă mare duminică seara, la Constanța, pe terasa restaurantului Colonadelor, de pe strada Traian. Mult prea mare, au constatat polițiștii și jandarmii sosiți la fața locului (chiar și fără invitație!). La nuntă erau invitate peste 200 de persoane.

Nunta a fost oprită duminică seară de poliţişti şi jandarmi pentru că nu erau respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, informează Agerpres.

Polițiștii și-au făcut apariția în urma primirii unui apel la 112. Potrivit IPJ Constanţa, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, criminalistică şi rutieri, pentru efectuarea primelor verificări.

Nunta a putut continua, însă cu numai 50 de persoane, cum prevede legea. Cea mai mare parte a invitaților au fost nevoiți să plece.

A fost deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

La nuntă a fost prezentă și Simona Halep, fapt confrmat de patronul restaurantului, Nicu Terzi. Tenismena nu a stat însă mult, s-a retras destul de repede.

Comunicatul IPJ Constanța

„Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în urma unui apel la 112, efectuat în jurul orei 20.00, cu privire la un eveniment festiv preconizat a avea loc la un restaurant din municipiul Constanţa.

Astfel, la faţa locului s-au deplasat 28 de poliţişti de ordine publică, investigarea criminalităţii economice, criminalistică şi rutieră, pentru efectuarea primelor verificări. S-a constatat faptul că operatorul economic nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor prevăzute de Legea 55/2020, prin faptul că pe terasa localului respectiv mesele nu erau poziţionate cu respectarea distanţei de 2 metri, iar numărul invitaţilor depăşea 50 de persoane.

Totodată, reprezentanți din cadrul Direcției de Sănătate Publică și inspectori de la Protecția Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce privește respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

La fața locului sunt și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și polițiști locali.

În cauză, a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, conform art. 352 din Codul Penal.

Totodată, reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) şi inspectori de la Protecţia Consumatorului fac verificări de specialitate în ceea ce priveşte respectarea normelor privind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.”

„Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane”

Nicu Terzi, patronul restaurantului Colonade,  a declarat pentru Focus Press: „Nu înţeleg de ce au stricat nunta. Erau 220 de persoane. Eu ştiam că este voie, în aer liber, cu 500 de persoane. Am locuri la terasă pentru 600 de persoane, dar erau numai 220. S-a stricat evenimentul, din păcate. Dacă era o spargere, nu veneau atâţia jandarmi, poliţişti – şi de la Poliţia Locală”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

Tătaru: “A reapărut teama și printre contestatarii epidemiei”. Influenceri și politicieni conspiraționiști “au tăcut sau acționează invers acum”

Dan Barna: USR-PLUS și PNL sunt “relativ aproape să pună în spatele lui Nicușor Dan candidați unici și la Sectoarele din București”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here