Surorile lui Corneliu Coposu îl desființează pe „impostorul” Aurelian Pavelescu, care a vândut PNȚCD-ul PSD-ului

1
12225
Flavia Bălescu și Rodica Coposu

Fundația Corneliu Coposu a reacționat cu duritate în fața ticăloșiei istorice a președintelui-impostor al PNȚCD, Aurelian Pavelescu, care a pus partidul martirilor anticomuniști (PNȚCD) pe tava partidului urmașilor comuniștilor (PSD). O blasfemie insuportabilă!

Comunicatul Fundației Corneliu Coposu

„Am luat act cu stupoare şi cu indignare de declaraţiile conform cărora PNŢCD, partidul lui Iuliu Maniu, Ion Mihalache, Corneliu Coposu, Ion Diaconescu – pentru a aminti doar patru nume din lunga listă de politicieni excepţionali care au înfundat puşcăriile comuniste – ar fi semnat un protocol de colaborare cu PSD.

PSD este pentru noi, şi a fost tot timpul, continuatorul ideologic al PCR, chiar dacă a fost silit de istorie să se manifeste într-un sistem democratic. Și, în orice caz, continuatorul FSN, partidul-stat care a ajuns în 1990 la conducerea României printr-o cascadă de manipulări, îndreptate inclusiv și în special împotriva PNȚCD și a liderului său, Corneliu Coposu. Votanții FSN au fost convinși că președintele PNȚCD mânca icre negre cu polonicul la Paris în anii în care, în realitate, se afla în închisoare pentru delictul de opinie, apoi în domiciliu forţat în pustietatea Bărăganului, apoi urmărit de Securitate pas cu pas, fără a ieşi vreodată din ţară înainte de 1990.

Niciodată mai mult ca în acest moment n-a fost mai valabilă o tristă vorbă românească: azi, Seniorul politicii românești, adversarul deschis al FSN-FDSN-PDSR-PSD, se răsucește în mormânt!

Indiferent cum a reușit un impostor să pună mâna pe conducerea formală a partidului, el nu reprezintă spiritul creștin-democrat, nu-i reprezintă pe național-țărăniștii din istorie și de azi și, nu în ultimul rând, nu reprezintă familia Coposu.

Așa-zisul protocol anunțat azi este lovit de nulitate în fața istoriei, care nu va reține numele celui care l-a semnat nici măcar la capitolul Curiozități.

București, 28 martie 2019″

Comunicatul este semnat de 10 reprezentanți ai Fundației Corneliu Coposu, printre care surorile Seniorului, Rodica Coposu și Flavia Bălescu.

  • Rodica Coposu – președinte
  • Ion-Andrei Gherasim – președinte executiv
  • Flavia Bălescu – vicepreședinte
  • Mihaela Dobrescu – membru în Consiliul Director
  • Mircea Popa Zlatna – membru în Consiliul Director
  • Tudor Dunca – membru
  • Costin Borc – membru
  • Tudor Călin Zarojanu – membru
  • Teodora Popa – membru
  • Mirela Ștefan – membru.

CITIȚI ȘI:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here