Tomac îl distruge pe Ciolacu: “Nu se dezminte de la linia politică a PSD, de a semăna haos cu orice preț. PMP nu va susține demersul iresponsabil al moțiunii de cenzură”

0
2089

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP), l-a desființat pe omologul său de la PSD, Marcel Ciolacu, într-un interviu acordat postului Radio France International (RFI). Tomac l-a acuzat pe Ciolacu de iresponsabilitate, liderul PSD fiind gata ca, prin moțiunea de cenzură, să târască țara într-o aventură politică, pentru a genera haos politic într-un moment deja de cumpănă pentru România.

Tomac a anunțat că parlamentarii PMP nu vor fi prezenți în sală la moțiunea de cenzură și, implicit, n-o vor vota: “Nu e nimic nou sub soare. Se pare că domnul Ciolacu nu vrea să dezmintă linia politică a PSD, pe care susținea că nu o va promova, aceea de a semăna haos cu orice preț. Acum câteva săptămâni spunea că impresia pe care o are este că țara este într-un haos pe care nici PSD-ul nu ar putea să-l genereze, dar iată, cu pași rapizi, după Congres, își menține această linie politică. I-am transmis ieri domnului președinte Ciolacu că PMP nu va susține o asemenea aventură politică. Este inadmisibil, nu putem accepta un asemenea joc și dincolo de orice reproș pe care îl putem aduce actualului Cabinet legat de modul cum a fost gestionată criza, cum s-au luat anumite măsuri, este prea mult să împingem țara într-un haos politic care va produce și mai multă dezordine și mai mult dezechilibru, atât în plan economic, cât și în ceea ce privește combaterea pandemiei. PMP nu susține acest demers iresponsabil al PSD. Nici un parlamentar din Partidul Mișcarea Populară nu va fi prezent la această moțiune de cenzură. Aceasta este decizia pe care noi am luat-o”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here