Tăriceanu e „un rebut politic”. Și partidulețul lui Ponta fuge de falimentarul ALDE

0
1596
Tăriceanu și Daniel Constantin, pe vremea când conduceau împreună ALDE

Ciuma Roșie e în comă. „Zona PSD” e vraiște. PSD 1 (PSD) se războiește cu PSD 2 (Pro România), care se războiește cu PSD 3 (ALDE), care nu se mai înțelege cu PSD 1 (PSD).

Prim-vicepreședintele Pro România, Daniel Constantin, a respins categoric o alianță cu ALDE, caracterizându-l pe Călin Popescu Tăriceanu drept „rebut politic”. Într-o declarație la Realitatea TV, Daniel Constantin l-a contrazis pe Victor Ponta, președintele partidului, care a lansat în premieră ideea negocierii cu ALDE pentru o alianță politică.

„Unii colegi vor grupuri comune. Tăriceanu este un rebut politic, au zis cetățenii la vot. Tariceanu caută – și înțeleg că decizia e luată – să iasă de la guvernare și să facă alianță cu Pro România. Indiferent ce se întâmplă, eu, ca fondator al Pro România, nu o să fiu niciodată de acord să facem vreo combinație politică cu domnul Tăriceanu. Sunt și alții care nu vor fi niciodată de acord”, a declarat Daniel Constantin.

V. V. Ponta și C. A. C. P. Tăriceanu au negociat săptămâna trecută o posibilă alianță parlamentară, nefinalizată încă printr-un acord. În paralel, Ponta și Tăriceanu au discutat separat cu Dăncilă, ceea ce a tensionat relațiile dintre cele trei partide.

Daniel Constantin este un adversar politic statornic al lui Tăriceanu, după ce actualul președinte al ALDE l-a exclus din partid pe cel ce-i fusese copreședinte.

Donați AICI pentru a susține proiectul ZIARISTII.COM!

CITIŢI ŞI:

* „Războiul mincinoșilor”: Dăncilă (PSD 1) și Ponta (PSD 2) se sfâșie în declarații veninoase. Se alege praful de partidul-stat!

Se complică situația celor peste 400.000 de români din Marea Britanie. Brexit-ul dur va elimina libera circulație

Cățărat pe cadavrul Alexandrei, „Unchiul” Cumpănașu își târăște și copiii la televizor. Plus: „Îi dau dracu’ pe procurorii ăștia!”

Încă un șmen al polițiștilor care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea au divorțat în 2018 ca să poată fi amândoi șefi!

O paralelă dureroasă: Alexandra – Sorina. Poliția Română „și-a încheiat programul” pentru răpire+viol, Ambasada SUA și-a prelungit programul pentru o viză

S-au pensionat cei doi polițiști-șefi care au nenorocit-o pe Alexandra. Soții Mirea abia au depășit 50 de ani și vor avea pensie specială

DOCUMENT. Iată cine a ucis-o pe Alexandra! PSD și ALDE au scos din pușcării 3.592 de „Gheorghe Dincă” în 20 de luni

STENOGRAME. Apelurile Alexandrei la 112. Dialoguri dureroase. Disperarea fetei e tratată de polițiști cu ironii criminale

Masacrul de la Săpoca – „un lung șir de erori umane și manageriale”. Și o întrebare: de ce ținea directoarea PSD-istă 45 de posturi blocate?

Familia tradițională PSD care a îndoliat Buzăul: soția e directoare la Spitalul Săpoca, soțul e director la Salvare, după ce a căpușat banii publici

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.