„Suntem într-o gubernie rusească. Dacă fură alegerile masiv, doar o mișcare de tip Maidan ne mai salvează. Altfel, vom ajungem toți la un nou Canal”

3
5221
Andrei Caramitru

E prima dată când pesimismul pune stăpânire și pe cuvintele lui Andrei Caramitru (USR), ai cărui bunici au trecut prin mari suferințe în teroarea stalinistă. Tânărul antreprenor vede totuși soluții de ieșire la lumină, dar sunt soluții extreme. Poate, totuși, votul…

Andrei Caramitru, aseară, pe Facebook:

„Ce s-a întâmplat azi e mult mai grav decât amnistia generală sau OUG 13. Pentru că măcar justiția în viitor nu era subordonată atât de brutal sau doar anumite fapte erau spălate. Acum nu mai există nimic: ei decid ce se anchetează și ce se decide în instanță de acum încolo. O catastrofă inimaginabilă. Nu mai suntem în Europa de azi. Constituția nu mai există. Suntem într-o gubernie rusească.

Se mai poate face ceva doar prin presiunea europeană, inclusiv prin curțile europene, prin acțiunea în forță a președintelui și prin votul nostru din 26 mai. Și dacă fură alegerile masiv – dacă -, doar o mișcare de tipul Maidanului ne mai poate salva… Dacă nu – vă zic – vom ajungem toți la un nou Canal”.

CITIŢI ŞI:

CTP: „Partidul Dragnea și-a făcut Justiție cu circuit închis. Jandarmii sunt pregătiți cu muniție de război. Ne prăvălim în bezna de dinainte de ’89”

A stat lângă Dragnea şi acum vorbeşte: „E malefic. Încearcă să păcălească toată lumea. Problema e că stinge lumina peste ţară”

„E o nebunie, ăsta nu mai e stat de drept! Vor să conducă ţara prin ordonanţe. De ce magistrații se lasă călcați așa în picioare?”

„Secția lui Tudorel” e mafie curată: a încercat să preia „dosarul Tel Drum” ca să-l scape pe Dragnea de DNA! Au fost trei tentative în ultima lună

Prima reacție a lui Klaus Iohannis: „obsesia PSD” de a instaura „controlul politic asupra justiției”

Augustin Lazăr iese la atac împotriva penalilor. Procurorul general acuză Guvernul că induce haos printre magistraţi

Antena 3 cere retragerea României din Parchetul European, în caz că va fi numită Kovesi!

3 COMENTARII

  1. Nu-i adevărat! O mișcare tip maidan consumă multă energie și este inutilă! Comuniștii nu au pus mâna pe putere printr-o mișcare tip maidan! Ei au redus la tăcere fiecare intelectual sau persoană care li se opunea, bucată cu bucată, noaptea, la colț de stradă sau îi luau direct din casă! Și așa, a fost înlăturată democrația și au pus mâna pe România. Ce rost are să hăulesti pașnic în Victoriei, dacă hoții antiromâni dorm liniștiți la kilometri distanță…???

  2. Ei da Andrei, multa dreptate ai! Se pare insa ca din romani a disparut cam tot curajul, pentru mine era previzibil ca vom ajunge intr-o zi aici. De trei ori am postat pe Fb. ca, nu exista o alta alternativa de a scapa de ciuma rosie decat armele; de fiecare data am fost criticat aspru nu de pesedisti ci, de ai mei din Piata Victoriei, de prietenii mei virtuali alaturi de care criticam pe paginile Fb. tot ceea ce faceau acesti mici rahatei ai PSD pe numele lor Dragnea, Toader, Iordache, Nicolicea, Nicolae si altii de teapa lor..
    Am anticipat si faptul ca ciumatii vor incerca sa rupa Romania de UE si transformarea acesteia intr-o gubernie ruseasca, si totusi nimeni nu m-a injurat, dar nici dreptate nu mi-au dat..

    M-am intrebat mereu daca acestia nu puteau anticipa viitorul apropiat, sau sunt niste lasi? Sunt in varsta Andrei, mai am doar cativa ani de trait si, din acest motiv am hotarat sa ma retrag de pe Fb. prea ma consumam cu postarile mele..

    Imi doresc Andrei ca intr-o zi sa fii si Presedintele meu, ai toate calitatile, sper sa le pastrazi, succes si noroc iti doresc tie, dar si Romaniei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here