A stat lângă Dragnea şi acum vorbeşte: „E malefic. Încearcă să păcălească toată lumea. Problema e că stinge lumina peste ţară”

2
8087
Cu Dragnea a început dezastrul

Nu mai e o surpriză că Liviu Dragnea controlează cu mână forte tot ce mişcă în guvern, în partid şi chiar la nivel local. Ce nu ştie multă lume e ce se petrece cu adevărat în cercul intim de putere al lui Liviu Dragnea.

Însă fostul premier Mihai Tudose, recent plecat din PSD, a decis să vorbească. El face dezvăluiri legate de modul în care Dragnea lucrează, în special acolo unde are interese financiare imense cum sunt ministerele Transporturilor şi al Dezvoltării.

„Nimeni întreg la minte nu-și asumă funcția de ministru al Transporturilor și al Dezvoltării pentru că acolo șef este domnului Dragnea. Acolo nimeni nu are dreptul să facă nimic. Acolo nimeni nu are voie să dea un telefon la marile companii, nu are voie să miște un deget. Oricine este acolo trebuie doar să semneze ceea ce fac niște subordonați la ordinul domnului Dragnea.

Dragnea este de-a dreptul malefic, încearcă să păcălească pe toată lumea. Nu a reușit nimeni în istoria asta să păcălească chiar pe toată lumea. Dacă el vrea să facă din PSD un partid de 7%, este treaba lui. Să stea acolo până stinge lumina. Problema este că nu stinge lumina doar la el acasă, stinge lumina peste întreaga țară.”, a declarat Mihai Tudose, la Realitatea TV.

CITIŢI ŞI:

Antena 3 cere retragerea României din Parchetul European, în caz că va fi numită Kovesi!

A stat lângă Dragnea şi acum vorbeşte: „E malefic. Încearcă să păcălească toată lumea. Problema e că stinge lumina peste ţară”

„E o nebunie, ăsta nu mai e stat de drept! Vor să conducă ţara prin ordonanţe. De ce magistrații se lasă călcați așa în picioare?”

Dăncilă, ce ţepară! A ascuns Europei şi presei ordonanţa lui Tudorel, adoptată azi. Prima reacţie a lui Timmermans, cel care i-a cerut să nu mai umble la ordonanţe

2 COMENTARII

  1. ‘Neata tudose, te trezisi cam tarziu, ai votat cot la cot cu toti maleficii contra motiuniide cenzura, acu’ vedeti ce face flausatul, cand e prea tarziu!!! Toti psd-istii sunteti tradatoti de neam si tara, si cei care au votat contra la motiune si cei de acum care il sprijina in continuare pe mafiotul sef!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here