Antena 3 cere retragerea României din Parchetul European, în caz că va fi numită Kovesi!

6
12136
Alessandra Stoicescu are inițiative de PSD-istă sadea. E și normal: de acolo îi vin banii

Propunere-șoc a Alessandrei Stoicescu, realizatoarea emisiunii „100 de minute” de la Antena 3: dacă Uniunea Europeană nu ține cont de poziția Guvernului român și o va numi pe Laura Codruța Kovesi la conducerea Parchetului European, atunci România să se retragă din această construcție juridică la nivel continental!

Dacă cei de la Bruxelles ignoră argumentele Guvernului de la București, înseamnă că nu are rost să-i mai deranjăm. Ne retragem și gata, să rămână ei cu Kovesi și cu Parchetul lor European!, a luat vitează Alessandra Stoicescu, care și-a întrebat invitații: „Ce ziceți de asta?”

Cătălin Harnagea, fost director al SIE: „E o propunere excelentă! Și corectă”.

Generalul-milițian Pavel Abraham, fost șef al Poliției Române: „De acord, așa trebuie făcut!”

O asemenea inițiativă ar fi un pas important spre izolarea României în interiorul Uniunii Europene.

Antena 3 vrea să mute „dosarul Tel Drum” de la DNA!

Reporterul Roxana Ciucă face propagandă mincinoasă în fața Parchetului General

Antena 3 a făcut campanie furibundă și pe altă temă: DNA să predea imediat „dosarul Tel Drum” la Secția Specială creată de Tudorel Toader! Să se ocupe Adina Florea, nu procurorii anticorupție!

Campania celor de la Antena 3 se bazează pe o minciună: că printre inculpații din dosar ar exista și cel puțin un magistrat. Nimeni nu a putut pronunța însă măcar numele unui singur magistrat. DNA a precizat foarte clar că în dosar nu sunt cercetați magistrați.

Precizare: chiar dacă printre zeci de inculpați s-ar număra și vreun magistrat, ar fi aberant ca dosarul de corupție să fie luat Direcției Naționale Anticorupție! Faptele de corupție ale demnitarilor sau în dosare cu prejudiciul de peste un milion de euro sunt cercetate, prin lege, de DNA, nu de altă structură de Parchet!

La rigoare, poate fi disjuns un dosar un dosar exclusiv pentru magistratul vizat, urmând ca el să fie cercetat de Secția Specială. Dar în niciun caz nu poate fi luat întregul dosar, în care sunt vizați demnitari și funcționari de rang înalt!

De dragul borfașilor, milițianul Abraham ar scoate România din Europa

CITIȚI ȘI:

„Secția lui Tudorel” e mafie curată: a încercat să preia „dosarul Tel Drum” ca să-l scape pe Dragnea de DNA! Au fost trei tentative în ultima lună

Dăncilă, ce ţepară! A ascuns Europei şi presei ordonanţa lui Tudorel, adoptată azi. Prima reacţie a lui Timmermans, cel care i-a cerut să nu mai umble la ordonanţe

Cine-i mai opreşte?! Au dat ORDONANŢA pro-clanurile penale, care dă procurorii pe mâna unor Adina Florea sau Lia Savonea

VIDEO. Mălin Bot, în direct la Antena 3: „Felix, infractorule, las-o în pace pe Kovesi! Plătește prejudiciul, ticălosule! Nu mai minți poporul cu televizorul!”

 

6 COMENTARII

  1. Companiile ar trebui,de mâine,chiar, să-și stopeze publicitatea la acest organ de propagandă securisto- bolșevică. Nu poate fi numit post tv, latrină i se potrivește ca o mănușă. Prestatorii,se subantelege,latrinisti. Scaldă-te,in latrină,Abrahampoulea, milițian,securist!

  2. Să ne retragem din toate !! să nu mai intrăm cu produse în Europa, să obligăm românii să vină înapoi în țară, să ne izolăm complet !! sau nu este bine așa ? vreți totuși să lingeți mierea vestului ?!! golanii dracului !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.