CTP: „Partidul Dragnea și-a făcut Justiție cu circuit închis. Jandarmii sunt pregătiți cu muniție de război. Ne prăvălim în bezna de dinainte de ’89”

2
11004

Cristian Tudor Popescu a scris la cald, pe republica.ro, despre nenorocirea adusă de ordonanța de urgență care a schimbat toate legile justiției, făcându-le și mai strâmbe decât erau. Publicistul vede o continuitate între regimul Ceaușescu și dictatura Dragnea.

Fragmente din editorialul lui CTP

„Ce n-a făcut nici PCR – Justiție cu circuit închis”

„Cine a crezut că secția pentru Investigarea Magistraților, pe scurt SECȚIA, condusă de facto de către matraca lui T. Toader, Adina Independența Florea, se va ocupa numai cu distrugerea magistraților puși pe lista neagră de PSD, începând cu fostul procuror DNA Kovesi, a dovedit o întristătoare îngustime de minte. Prin cheremul lui T. Toader, SECȚIA va fi unica secție de pe această planetă care nu face parte dintr-un întreg, este scoasă de sub autoritatea Parchetului General, ca o mână care se mișcă separată de corp, sub controlul exclusiv al lui T. Toader.

Astfel, activitatea SECȚIEI va fi mult mai amplă. Până când DNA o să fie complet paralizată sau desființată, dosarele politicienilor sau clienților partidului Dragnea vor fi înșfăcate de pe masa procurorilor DNA și aruncate în sertarele SECȚIEI. (…)

Avem, deci, stimați concetățeni care vă duceți la culcare, o a doua Justiție în România. Partidul Comunist își înființase magazine cu circuit închis, numai pentru nomenclatura de partid. Partidul Dragnea e mult mai tare, și-a făcut Justiție cu circuit închis, numai pentru nomenclatura de partid și dușmanii ei.

Jandarmii sunt pregătiți cu muniție de război ca să facă ordine dacă vor ieși oamenii în stradă. Ne prăvălim în bezna de dinainte de ’89…

Putem să înțelegem acum, cei care am trăit acea zi, de ce, în dimineața de 22 Decembrie, s-a amânat deschiderea unui foc de mitraliere asupra zecilor de mii de manifestanți din fața Comitetului Central. Pentru că Ceaușescu a zbierat, cu limbă de moarte: Tovarăși, rămâneți pe locurile voastre!

Și tovarășii au rămas…

Acum, a venit timpul ca tovarășii să apese, în fine, pe trăgaci.”

Editorialul complet, pe republica.ro.

CITIŢI ŞI:

A stat lângă Dragnea şi acum vorbeşte: „E malefic. Încearcă să păcălească toată lumea. Problema e că stinge lumina peste ţară”

„E o nebunie, ăsta nu mai e stat de drept! Vor să conducă ţara prin ordonanţe. De ce magistrații se lasă călcați așa în picioare?”

„Secția lui Tudorel” e mafie curată: a încercat să preia „dosarul Tel Drum” ca să-l scape pe Dragnea de DNA! Au fost trei tentative în ultima lună

Prima reacție a lui Klaus Iohannis: „obsesia PSD” de a instaura „controlul politic asupra justiției”

Augustin Lazăr iese la atac împotriva penalilor. Procurorul general acuză Guvernul că induce haos printre magistraţi

Antena 3 cere retragerea României din Parchetul European, în caz că va fi numită Kovesi!

Dăncilă, ce ţepară! A ascuns Europei şi presei ordonanţa lui Tudorel, adoptată azi. Prima reacţie a lui Timmermans, cel care i-a cerut să nu mai umble la ordonanţe

2 COMENTARII

  1. O dovada de necontestat care arata cat de perversi, diabolici sunt cei din PSD-ALDE, cei care au vina incontestabila de a lupta pe viata si pe miartea pentru scaparea de puscarie a celor care distrug tara, neamul acesta de 30 de ani. In plus arata cat de prosti, de lasi, de manipulabili sunt votantii PSD-ALDE, in mare parte inculti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.