Stolojan către Dăncilă, la Strasbourg: „Să mergeți și în Parlamentul olandez, dar fără Dragnea și Tăriceanu!”

0
4459

Printre cei care au luat cuvântul în Parlamentul European, ieri, s-a numărat și Theodor Stolojan (europarlamentar PNL).

  • „Atât timp cât România nu este nici membră a Spațiului Schengen și nici membră a Zonei Euro, țara noastră nu este pe deplin integrată în Uniunea Europeană”.
  • „Ca prim-ministru, aveți obligația față de toți românii, de mediul de afaceri din România, de a vă întâlni cât mai rapid cu prim-miniștrii din Olanda și Franța, cu cancelarii Germaniei și Austriei, să-i convingeți că România merită, este pregătită să adere la Spațiul Schengen”.
  • „În Olanda, ar trebui să mergeți și în Parlamentul olandez, dar fără președinții celor două Camere ale Parlamentului României, care sunt lipsiți de orice credibilitate, din cauza motivelor binecunoscute”.

CITIŢI ŞI:

Liderul ALDE european amenință Guvernul PSD-ALDE: „Vă apropiați tot mai mult de Articolul 7! Nu mai ignorați recomandările Comisiei de la Veneția!”

Antena 3 l-a demascat și pe Guy Verhofstadt: „E sorosist!” Niciun critic al Guvernului PSD-ALDE nu rămâne nepedepsit de Gâdea

Mesaj de un naționalism primitiv al premierului Dăncilă în Parlamentul European. A propagat imaginea unei Românii frustrate și complexate

Minciună grosolană în Parlamentul European. Dăncilă: „Niciun român nu poate spune că Guvernul a luat o decizie împotriva Justiției”!

Dăncilă a vorbit unei săli goale: cel mult 86 de europarlamentari din 751, adică sub 12%!

Viorica Dăncilă, „tamponată” la Strasbourg: „În timp ce dvs. vorbiţi, în ţară, un post TV îşi va opri emisia!”

A comis-o iar, chiar în Parlamentul European! Dăncilă a vorbit despre „Consiliul Naţional al AUDOVIZUALULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.