Ciuvică, urlând isteric: „Voi, PNL și USR, aveți mâinile murdare de sânge! Din cauza voastră mor oamenii, că n-ați vrut grațierea!”

9
4532

Mugur Ciuvică, propagandistul feroce al lui Voiculescu, a avut marți seară, la emisiunea lui Gâdea, o ieșire de-a dreptul dementă la adresa reprezentantului PNL în studio, Ionel Dancă.

Dancă, purtătorul de cuvânt al PNL, a făcut „imprudența” să spună că recursul compensatoriu, introdus de PSD, ALDE și UDMR, e o nenorocire, țara e terorizată de crime și violuri.

Ciuvică a explodat într-o repriză de isterie necontrolată, care a durat vreo două minute. Cu spume la gură, cu ochii ieșiți din orbite, Ciuvică a urlat: „Domnu’ Dancă, dumneavoastră i-ați eliberat pe criminali, pentru că v-ați opus grațierii! Dumneavoastră, PNL și USR, aveți mâinile murdare de sânge! Din cauza dumneavoastră mor oameni și sunt violați oameni și sunt tâlhăriți oameni nevinovați! Cereți-vă scuze, domnule Dancă, pentru că aveți crime pe conștiință! Să știe lumea că aveți mâinile pline de sânge! Ați eliberat criminalii, violatorii și pedofilii! Voi i-ați eliberat! Voi, PNL și USR! Dacă erați de acord cu grațierea, ieșeau din pușcărie doar găinarii, șmenarii, corupții, dar nu ieșeau cei condamnați pentru fapte de violență. Dar așa, dacă ați făcut voi tămbălău cu #Rezist și n-ați vrut Ordonanța 13, uite că s-a dat recursul compensatoriu, că trebuia dat, erau pușcăriile pline și ne amendau ăia de la CEDO. Şi acum iar nu e bine, că la recursul compensatoriu au ieșit și ăia cu fapte de violență, nu s-a mai putut ține cont. Vedeți? Dacă nu vă opuneați grațierii, rămâneau criminalii și violatorii după gratii și nu mai aveam nici crime, nici violuri. Hai, cereți-le scuze românilor, voi, PNL și USR, că aveți mâinile murdare de sânge!”

CITIŢI ŞI:

Mircea Badea a găsit vinovatul pentru crimele din ultima vreme: #Rezist! Iar Kovesi „trebuie să stea în puşcărie tot restul vieții ei”

Antena 3 l-a demascat și pe Guy Verhofstadt: „E sorosist!” Niciun critic al Guvernului PSD-ALDE nu rămâne nepedepsit de Gâdea

Mircea Badea: „Am luat-o razna! Sunt psihopat!” A publicat o poză cu copilul său în „puşcăria” de la mall

Mircea Badea în sevraj: „În locul lui Meleşcanu, eu aş fi şters podelele cu madama aia penibilă de la BBC. De ce nu i-a zis ăleia că manipulează?”

Mircea Badea către Ciordache: „Mi-a plăcut cum le-ați arătat degetul, sunt fan! Data viitoare vin şi eu, să le arătăm degetul împreună!”

Mircea Badea a amuțit. Agatha? Perminov? Nebunaticule! Dar Carmen Brumă ştie? „Salutări atât lu’ Agatha, cât şi lu’ Perminov. Ştiu tot, prostule”

VIDEO. Mircea Badea, propagandist de mic. Înainte de pup-pup-pup la Voiculescu, pup-pup-pup la Ceauşescu

9 COMENTARII

  1. Soldatoi psdist, urla pana crapi!!!!!Ratatule!!!!!! Deja simt eu ca o iau razna cand vad atata marlanie si vanzare a sufletului pentru bani, jurnalisti de cacat de la guita si voiculesu, uffffff!!!

  2. Cu asemenea rauvoitori sinistri, tip Ciuvica, te scarbesti pe vecie de Romania. Cum sa fie lasat un asemenea monstru de prostie sa urle asemenea absurditati, cand e clar cine e vinovat de eliberarea violatorilor si criminalilor! Daca nu luam atitudine, bolsevicii fac din Romania un lagar de concentrare.

  3. Un scapat de la Socola pus sa deformeze realitatea si sa denigreze. Adica cei ce-l tin in lesa fac si dreg numai incalcari constitutionale si sunt de vina ceilalti. OG 13 si celelalte OG uri si OUG uri respecta art 115 ?

  4. ia sa fiti ai dracu toti pentru ca sunteti doua gasti care cenzurati ce nu va convine!Va meritati soarta cu guvernarea care si-a pus pe capul acvilei de pe stema Romaniei coroana de bulibasa ca la tigani.Pentru ca cenzurati sa nu mai cersisti oamenilor sa mearga la vot.Votati-va voi pe ai vostri.Noi doar citim ce scrieti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.