luni, februarie 26, 2024
AcasăNewsAntena 3 l-a demascat și pe Guy Verhofstadt: "E sorosist!" Niciun critic...

Antena 3 l-a demascat și pe Guy Verhofstadt: „E sorosist!” Niciun critic al Guvernului PSD-ALDE nu rămâne nepedepsit de Gâdea

-

Criticile virulente ale lui Guy Verhofstadt, liderului europarlamentarilor ALDE, la adresa Guvernului PSD-ALDE nu au fost iertate de Antena 3. Mihai Gâdea s-a ocupat personal de demascarea politicianului belgian.

În cursul zilei de marți, Guy Verhofstadt i-a criticat dur, în plenul Parlamentului European, pe Viorica Dăncilă și Călin Popescu Tăriceanu. Seara, în emisiunea lui Mihai Gâdea, Antena 3 a prezentat o fotografie în care Verhofstadt apare alături de George Soros. În studio s-a țesut imediat legenda presupuselor legături ale lui Verhofstadt cu „statul paralel” finanțat de Soros.

Verhofstadt a cunoscut, astfel, o brutală cădere în dizgrație, la televiziunea de propagandă care până de curând îl ridica în slăvi. Belgianul era un aliat fidel al lui Tăriceanu, pe care însă de o vreme încoace îl criticat extrem de dur pe acesta, din cauza atacurilor la statul de drept.

- Advertisement -

Marți, într-un discurs din Parlamentul European, Verhofstadt a declarat: „Tăriceanu mi-a promis că Guvernul României va respecta toate recomandările Comisiei de la Veneția. Nu a respectat niciuna. Niciuna! Cu asemenea parteneri, grupul meu politic, întreaga familie liberală nu vom merge la alegeri. Dimpotrivă, ne vom întovărăși cu toate forțele noi, curate și democratice care vor să stopeze corupția”.

Politicianul belgian a adresat și un avertisment extrem de dur pentru premierul Viorica Dăncilă, prezentă în Parlamentul European: „Sper că în timpul preşedinţiei dumneavoastră nu va fi un nou nou Articol 7, un al treilea caz. Un caz împotriva guvernului dumneavoastră. Şi trebuie să vă spun, nu sunteţi foarte departe de asta! Vă apropiaţi tot mai mult de procedura de declanşare a Articolului 7 prin faptul că ignorați recomandările Comisiei de la Veneţia. Faceți curățenie! Fără compromisuri cu forțele corupte!”

CITIŢI ŞI:

Liderul ALDE european amenință Guvernul PSD-ALDE: „Vă apropiați tot mai mult de Articolul 7! Nu mai ignorați recomandările Comisiei de la Veneția!”

Stolojan către Dăncilă, la Strasbourg: „Să mergeți și în Parlamentul olandez, dar fără Dragnea și Tăriceanu!”

Mesaj de un naționalism primitiv al premierului Dăncilă în Parlamentul European. A propagat imaginea unei Românii frustrate și complexate

Minciună grosolană în Parlamentul European. Dăncilă: „Niciun român nu poate spune că Guvernul a luat o decizie împotriva Justiției”!

Dăncilă a vorbit unei săli goale: cel mult 86 de europarlamentari din 751, adică sub 12%!

Viorica Dăncilă, „tamponată” la Strasbourg: „În timp ce dvs. vorbiţi, în ţară, un post TV îşi va opri emisia!”

A comis-o iar, chiar în Parlamentul European! Dăncilă a vorbit despre „Consiliul Naţional al AUDOVIZUALULUI

- Advertisement -

1 COMENTARIU

  1. Pare ca tavalugul izolarii Romaniei mie poate fi stopat. Aia din EU folosesc cuvinte elegante si Viorica o tine pe-a ei, adica asistam la dialogul surzilor. COSMAR. NEPUTIINTA DE COSMAR!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -