marți, februarie 27, 2024
AcasăMass-mediaA comis-o iar, chiar în Parlamentul European! Dăncilă a vorbit despre "Consiliul...

A comis-o iar, chiar în Parlamentul European! Dăncilă a vorbit despre „Consiliul Naţional al AUDOVIZUALULUI”

-

Viorica Dăncilă nu se dezminte. Aşa cum nu trece zi de la Dumnezeu să mai aflăm de câte-o crimă sau un viol al infractorilor „lui Tudorel Toader”, la fel nu scăpăm nici de celebrele gafe de limbaj ale premierului.

Apostrofată dur de europarlamentarul Cristian Preda pe tema deciziei CNA de a sancţiona Realitatea Tv cu suspendarea emisiei pentru simplul motiv că a difuzat imagini din Piaţa Victoriei, Dăncilă a răspuns:

„Da, am aflat, un post TV a fost sancţionat cu oprirea emisiei. Dar ce legătură are asta cu Guvernul? E o decizie a Consiliului Naţional al AUDOvizualului”, a spus Dăncilă de la tribuna Parlamentului European.

- Advertisement -

Denumirea corectă a instituţiei care a comis un nou abuz azi, prin sancţionarea Realităţii TV doar pentru că a difuzat imagini din 10 august, este Consiliul Naţional al AUDIOvizualului, cu „i”, nu fără „i”.

CITIŢI ŞI:

Mesaj de un naționalism primitiv al premierului Dăncilă în Parlamentul European. A propagat imaginea unei Românii frustrate și complexate

Liderul ALDE european amenință Guvernul PSD-ALDE: „Vă apropiați tot mai mult de Articolul 7! Nu mai ignorați recomandările Comisiei de la Veneția!”

Dăncilă a vorbit unei săli goale: cel mult 86 de europarlamentari din 751, adică sub 12%!

Viorica Dăncilă, „tamponată” la Strasbourg: „În timp ce dvs. vorbiţi, în ţară, un post TV îşi va opri emisia!”

- Advertisement -

3 COMENTARII

  1. Imi vine sa vomit ori de cate ori aud de aceasta analfabeta care cu greu este suportata pana si de cei din Parlamentul European. As vrea sa cred ca al nostru domn Cristian Preda i-a atras atentia in limba engleza asupra greselii gramaticale, de fata cu toti parlamentarii europeni Mi-as reveni din aceasta stare teribila creata e aceasta indivia care are pielea obrazului mai groasa si mai tare decat pielea de porc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -