Mesaj de un naționalism primitiv al premierului Dăncilă în Parlamentul European. A propagat imaginea unei Românii frustrate și complexate

2
2645

Discursul de un sfert de oră citit de Viorica Dăncilă în Parlamentul European, la Strasbourg, a inclus – la „pilonul 4” – un fragment de un primitivism jenant. Premierul român a recurs la un naționalism tembel, într-o instituție a tuturor națiunilor din Uniunea Europeană.

Puținii europarlamentari prezenți în sală – căci sala a fost aproape pustie – au privit nedumeriți: ce-i cu frustrările astea de cucoană complexată?!

Fragmentul stupid al Vioricăi Dăncilă:

„Ne dorim o Uniune mai democratică, deci vom promova egalitatea de tratament la care aspiră toate statele membre și toți cetățenii europeni. Acest aspect este esențial pentru încrederea cetățenilor față de proiectul european.

Vă spun acest lucru din perspectiva cetățenilor români, pe care îi reprezint în calitate de prim-ministru și care, în pofida atașamentului lor foarte puternic față de Uniune, resimt un tratament inegal față de România, în special atunci când țara noastră este criticată pentru aspecte care sunt firești în alte state membre sau când României i se impun anumite condiționalități care nu există în alte state ale Uniunii. Românii resimt inechitate când văd că țara lor este ținută în afara spațiului Schengen”.

CITIŢI ŞI:

Minciună grosolană în Parlamentul European. Dăncilă: „Niciun român nu poate spune că Guvernul a luat o decizie împotriva Justiției”!

Liderul ALDE european amenință Guvernul PSD-ALDE: „Vă apropiați tot mai mult de Articolul 7! Nu mai ignorați recomandările Comisiei de la Veneția!”

Antena 3 l-a demascat și pe Guy Verhofstadt: „E sorosist!” Niciun critic al Guvernului PSD-ALDE nu rămâne nepedepsit de Gâdea

Stolojan către Dăncilă, la Strasbourg: „Să mergeți și în Parlamentul olandez, dar fără Dragnea și Tăriceanu!”

Dăncilă a vorbit unei săli goale: cel mult 86 de europarlamentari din 751, adică sub 12%!

Viorica Dăncilă, „tamponată” la Strasbourg: „În timp ce dvs. vorbiţi, în ţară, un post TV îşi va opri emisia!”

A comis-o iar, chiar în Parlamentul European! Dăncilă a vorbit despre „Consiliul Naţional al AUDOVIZUALULUI”

2 COMENTARII

  1. Poate,domnule.ai auzit de cuvantul”HERALDICA”si poate stii si ce inseamna.Coroana este insemnul suveranitatii unui popor,Si nu e semn de primitivism.Cand iti dai cu parerea,nu o face pana nu te informezi.,altfel te faci de ras…e un sfat prietenesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here