luni, aprilie 15, 2024
AcasăNewsDăncilă a vorbit unei săli goale: cel mult 86 de europarlamentari din...

Dăncilă a vorbit unei săli goale: cel mult 86 de europarlamentari din 751, adică sub 12%!

-

Viorica Dăncilă a prezentat marți, în sesiunea plenară Parlamentul European, la Strasbourg, prioritățile României pentru președinția Consiliului Uniunii Europene.
Premierul român a vorbit însă unei săli aproape goale. Din cei 751 de parlamentari europeni, au fost prezenți – în momentul de vârf – doar 86 (adică 11,45%). În alte secvențe ale dezbaterii, numărul eurodeputaților a scăzut chiar sub 50.
Singurul sector cât de cât populat a fost cel al delegației guvernamentale române. În rest, bătea vântul prin sala de dezbateri a Parlamentului European.
Chiar și așa, puținii europarlamentari prezenți au avut mesaje dure la adresa Guvernului de la București, vorbind despre o ordonanță pe amnistie care nu ar fi de acceptat, despre proteste reprimate violent și despre „statul de drept pus sub semnul întrebării”.

CITIŢI ŞI:

Mesaj de un naționalism primitiv al premierului Dăncilă în Parlamentul European. A propagat imaginea unei Românii frustrate și complexate

Minciună grosolană în Parlamentul European. Dăncilă: „Niciun român nu poate spune că Guvernul a luat o decizie împotriva Justiției”!

Liderul ALDE european amenință Guvernul PSD-ALDE: „Vă apropiați tot mai mult de Articolul 7! Nu mai ignorați recomandările Comisiei de la Veneția!”

Antena 3 l-a demascat și pe Guy Verhofstadt: „E sorosist!” Niciun critic al Guvernului PSD-ALDE nu rămâne nepedepsit de Gâdea

Stolojan către Dăncilă, la Strasbourg: „Să mergeți și în Parlamentul olandez, dar fără Dragnea și Tăriceanu!”

A comis-o iar, chiar în Parlamentul European! Dăncilă a vorbit despre „Consiliul Naţional al AUDOVIZUALULUI”

Viorica Dăncilă, „tamponată” la Strasbourg: „În timp ce dvs. vorbiţi, în ţară, un post TV îşi va opri emisia!”

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
- Advertisment -