O femeie care și-a rupt un deget în drumeție nu voia să coboare de pe munte decât cu elicopterul!

1
1406

Incredibil, dar adevărat! O femeie care și-a rupt un deget de la o mână, în Munții Făgăraș, a avut pretinția imperativă de a fi coborâtă de pe munte cu elicopterul. Salvamontiștii argeșeni au ajutat-o să coboare, dar au făcut ironii pe seama pretenției sale.

Informația a apărut pe pagina de Facebook „Salvamont Argeș”. Uluiți de pretențiile absurde ale femeii cu degetul rupt, salvamontiștii au amintit, în treacăt, și de cazul senatorului Virginel Iordache (PSD). Acum patru luni, acesta, prin urlete și amenințări, a convins SMURD-ul să-l transporte cu elicopterul de la Suceava la București, pentru că mărețul senator avea vărsături și diaree!

În czul din Munții Făgăraș, salvamontiștii au ignorat cererea absurdă a femeii care-și rupsese degetul. Au alocat însă patru ore coborârii acesteia până la Piscul Negru, ca să fie preluată de o mașină.

Anunțul ironic al Salvamont Argeș

„Dacă pentru unul care avea diaree s-a alocat resursa aeriană – elicopter SMURD -, de ce să nu alocăm aceeași resursă și pentru un deget rupt la o mână, dar care nu îi pune viața în pericol?
O doamnă și-a rupt un deget la mână în Munții Făgăraș și nu vrea să se deplaseze din zonă (Căldarea Berbecilor) decât cu elicopterul.
Este lângă ea și o asistă un coleg de la Salvamont Azuga (mulțumesc, Iulian!), care era cu prietenii în drumeție. Am trimis spre dumneaei și patrula de serviciu de la Baza salvamont Cota 2000 (probabil, colegii mei vor trebui să-i care rucsacul), pentru a o însoți pe coborârea până la Piscul Negru.
Dacă în acest interval (va dura vreo patru ore operațiunea asta) cineva chiar va avea nevoie de ajutorul nostru, va trebui să aștepte. Mulțumim pentru înțelegere!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a dus în Teleorman. Ancheta lui Alex Dima, de mare audiență, a putut fi văzută și la Rahova, unde e întemnițat Dragnea

VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar Dincă a pus lemne sub butoi. O polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar la ardere a fost folosit un manechin

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

* Răfuială în Teleorman: Dăncilă l-a executat pe primarul PSD din Videle, care ceruse să fie date jos bannerele ilegale ale șefei sale de partid

Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

1 COMENTARIU

  1. Unora… LI S-A URCAT LA CAP: daca un pesedist de frunte e dus juma’ de tara cu… „moara-zburatoare” (Sic !) – cum era numit helicoptrerul „in bobor”… –, numai pen’caaa… avea „cacastoare-moale” (Sic !), paiii…, atunci de ce sa nu se procedeze la fel si pentru o… fractura, fie ea si de… degetel, doar !!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here