Acasă Main VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar...

VIDEO. Ultimele ore ale Alexandrei. La reconstituire, anchetatorii au făcut focul, iar Dincă a pus lemne sub butoi. O polițistă a jucat rolul Alexandrei, iar la ardere a fost folosit un manechin

3
8819

Astăzi, în curtea monstrului din Caracal, a avut loc reconstituirea ultimelor ore ale Alexandrei Măceșanu. Rolul fetei răpite și omorâte de Gheorghe Dincă l-a jucat o poliţistă de la Poliţia Capitalei, de aceeaşi statură cu Alexandra. În scena butoiului, anchetatorii au folosit un manechin de plastic.

Scopul reconstituirii, care a durat 7 ore, a fost elucidarea ultimelor aspecte necunoscute în dosarul uciderii Alexandrei.

Prezentarea cu acuratețe a filmului evenimentelor de către anchetatori este esențială pentru a contracare teoriile conspirației lansate de personaje precum Alexandru Cumpănașu, care suțin că adolescenta ar fi în viață, în ciuda probelor care demonstrează contrariul.

Un moment important a fost cel din zona Liceului „Mihai Viteazul” din Caracal, unde Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a lovit-o și imobilizat-o pe Alexandra, pe bancheta din spate a mașinii sale.

În imaginile video obținute de G4Media.ro se vede cum Dincă, odată ajuns acasă, indică modul în care a scos-o din mașină pe Alexandra și a băgat-o în locuința sa din Caracal.

Pentru ca reconstituirea să fie cât mai fidelă, monstrului din Caracal i-au fost scoase cătușele, în curtea casei sale. Polițista care a jucat rolul Alexandrei a fost legată cu sârmă la mâini.

Un alt moment-cheie în reconstituirea sechestrării adolescentei de 15 ani ani este cel în care Dincă arată cum ar fi incendiat trupul Alexandrei.

Anchetatorii – procurori și polițiști – au folosit un manechin de plastic pentru reconstituirea scenei butoiului. Chiar au făcut focul, iar Dincă le-a arătat cum a întreținut arderea sub butoiul de tablă în care pusese cadavrul Alexandrei (în cazul de față, manechinul).

Butoiul folosit nu a fost cel original, ci unul similar, tot de tablă.

Reconstituirea a vizat întregul film al zilelor de 24 și 25 iulie, de la urcarea Alexandrei în mașina lui Gheorghe Dincă și până la arderea cadavrului.

VIDEO 1

VIDEO 2

VIDEO 3

„Ai omorât copilul, arde-te-ar focul!”

La reconstituirea de azi, Gheorghe Dincă a fost apărat cu mascații de furia oamenilor, care încercau să ajunga la mașina în care se afla monstrul din Caracal.

La casa lui Dincă au ajuns și vecinii Alexandrei Măceșanu, din Dobrosloveni. Aceștia l-au huiduit și i-au strigat: „Nenorocitule! Ai omorât copilul, arde-te-ar focul!”. Între oamenii furioși și criminal s-au interpus mascații.

O femeie a spus, cu lacrimi în ochi: „Vreau să-l văd, să pun mâna pe el, să văd dacă mie, femeie la 67 de ani, îmi face ceva! Cum a putut, cum a putut să se atingă de un copil așa de pur, cu mintea lui bolnavă?!”.

Și bunicul Luizei Melencu (cealaltă fată răpită și probabil omorâtă de monstrul din Caracal) a încercat să forțeze cordonul de jandarmi și să ajungă în apropierea casei lui Dincă. Supărat că nu a fost lăsat să treacă, el a strigat către jandarmi: „Asasini sunteți! Criminali plătiți de stat să nu vă faceți datoria”.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

VIDEO. Revanșa reporterului Pro TV: Dragnea l-a chemat la baie, el s-a dus în Teleorman. Ancheta lui Alex Dima, de mare audiență, a putut fi văzută și la Rahova, unde e întemnițat Dragnea

VIDEO. Priviți aceste imagini! „Unchiul” Cumpănașu are privire de nebun și răcnește gutural. Gura lui lucrează ca o pompă de desfundat WC-uri

VIDEO. Cumpănașu, furios că nu e păzită de jandarmi și mama sa, când strânge semnături! Se simte spionat, zice că renunță la protecția Jandarmeriei. Urlă că e datoria noastră să-i asigurăm paza, pentru că el luptă pentru popor!

VIDEO. Cumpănașu a mințit: n-a făcut niciun preinfarct, ci a simulat la RTV! Jandarmul care-l păzește a sunat la 112 și tot el l-a dus la spital

Cumpănașu și-a „negociat” drepturile de autor cu soția sa! Rezultatul: 178.000 de euro furați din bani publici

Meleșcanu despre Tăriceanu: „Un expirat politic, o fantomă, o himeră! Un mini-dictator orbit de ură, o umbră disperată, tremurând de frica zilei de mâine”

Atenție, agitatori ruși! Lidia Fecioru e topită după Pleșoianu: „Dac cu suflet bun, Om frumos, cu ochii migdalați. Îl votez!”

Mircea Diaconu e atacat de celălalt actor-candidat al Ciumei Roșii: „Un șomer, o mare păcăleală, o mare minciună”

Beizadeaua ucigașă a mai făcut două accidente grave! A distrus trei mașini de lux, în valoare totală de peste 600.000 de euro: Nissan, Ferrari, Aston Martin!

DOCUMENT. Așa arată cetățenia americană a Sorinei! Plus: distracție cu vrăjitoarea. Între timp, televiziunile din România primesc confirmarea ticăloșiei cu care au tratat acest caz

3 COMENTARII

  1. O asa-zisa „reconstituire”… DE TOT RÂSU’-PLÂNSU’ !!!!!!!!

    Un… CIRC IEFTIN, cu o BUTAFORIE CRETINA…, iar permiterea FILMARILOR a dus totul inspre un… JALNIC si MORBID spectacol video-mediatic, avand ca rezultat aruncarea cazului in… DERIZORIU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Modifică Setările