Capul însângerat al europarlamentarului Dragoş Benea (PSD), după ce a intrat cu bicicleta într-o mașină

0
4020

Europarlamentarul Dragoş Benea (45 de ani), preşedintele filialei PSD Bacău, s-a rănit, miercuri, după ce a intrat cu bicicleta într-o mașină staţionată, din cauza faptului că un alt autoturism i-a tăiat calea, transmite Agerpres.

Incidentul a avut loc în satul Lespezi, comuna Gârleni, județul Bacău. În urma sa, Dragoș Benea s-a ales cu o tăietură adâncă deasupra arcadei stângi, care l-a umplut de sânge.

Fotografiile au fost publicate chiar de el, pe pagina sa de Facebook, alături de propria relatare a incidentului.

Versiunea lui Dragoș Benea

„Am avut ghinion şi noroc în aceeaşi fracțiune de secundă!

Domnilor şoferi, oferiți respect cicliştilor, pentru că nu sunteți singuri pe străzi!

În această dimineață, în jurul orei 10.50, deplasându-mă pe bicicletă pe raza comunei Gârleni (sat Lespezi), am fost victima unui incident rutier cauzat de un conducător auto imprudent, care mi-a tăiat calea fără să se asigure în vreun fel.

Pentru a evita o coliziune cu consecințe potențial nefaste, am degajat dreapta instantaneu, intrând în coliziune cu o maşină parcată regulamentar.

În urma impactului, ştergătorul lunetei mi-a provocat o tăietură deasupra arcadei stângi. Precizez că rulam echipat corespunzător, cu cască de protecție şi echipament reflectorizant adecvat. Am sunat la serviciul de urgență 112, conform uzanțelor.

Atrag atenția, prin această postare, tuturor conducătorilor auto să şofeze precaut, cu respect pentru toți participanții la trafic, inclusiv pentru cicliştii cu care – vor, nu vor – împart arterele rutiere. A practica ciclismul nu trebuie să fie un «sport extrem», iar şoferii trebuie să ia exemplu din țările civilizate ale Europei vizavi de respectul acordat persoanelor care aleg să se deplaseze pe două roți.

În final, mulțumesc personalului medical de la UPU a SJU Bacău, care mi-a acordat îngrijirile necesare, stabilind că sunt în afara oricărui pericol.

Fiți precauți! Conduceți prudent!”

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here