Spaime în direct, la videochat-ul RTV: „Doamne ferește să ajungi la pușcărie pentru așa ceva!”

11
2691

Anarhista Oana Lovin, agitatoare PSD-isto-AUR-istă, pare speriată de perspectiva de a ajunge la închisoare, în urma dosarului penal deschis de Poliția Capitalei pe numele ei și al altei vuvuzele rusofile, Codruța Cerva, pentru violențele din 14 aprilie, din fața Ministerului Sănătății.

Doamne ferește să ajungi la pușcărie pentru așa ceva!”, a reacționat sparanghelista Oana Lovin la România TV, confundând televiziunea cu videochatul.

“Ți-e teamă să nu fii săltată?”, a fost întrebată Oana Lovin de moderatorul RTV.

”Mi se pare inadmisibil comportamentul Poliției Române, ca eu să aflu din presă că am dosar penal. Amintesc Poliției Române că noi am fost abuzate. Se vede clar că după ce noi l-am alungat de acolo, el a insistat să rămână. Persoana care i-a dat certificat medical a făcut un fals în acte”, s-a smiorcăit videochatista, aruncând acuzații aberante și, evident, neprobate.

Când moderatorul a întrebat-o dacă se teme că va ajunge după gratii, sparanghelista PSD-isto-AUR-istă a holbat ochii: ”Doamne ferește să ajungi la pușcărie pentru așa ceva!”.

Poliția Capitalei a confirmat, la solicitarea Aktual24.ro, că în urma manifestărilor barbare din 14 aprilie, de la intrarea în Ministerul Sănătății, a fost deschis un dosar penal pe numele Codruța Cerva și Oana Lovin, „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”.

Miercuri, 14 aprilie, în ziua demiterii ministrului Vlad Voiculescu și a secretarului de stat Andreea Moldovan, cele două „cerve” provocatoare au adus ciolane de porc, saci de plastic și alte mizerii la intrarea în Ministerul Sănătății. Un tânăr civilizat, decent, a încercat să strângă gunoaiele și să le ducă la tomberon. Istericele rusofile, mari susținătoare ale PSD și ale AUR, l-au agresat pe tânăr, lovindu-l cu sălbăticie, înjurându-l și amenințându-l. Jandarmii din zonă au intervenit cu întârziere și extrem de clemenți față de infractoare. Clemenți au fost și în amenda aplicată: doar câte 400 de lei pentru fiecare „cervă”.

„La data de 14.04.2021, în jurul orei 13.00, Secția 1 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de două persoane de sex feminin, fiind călcat pe mână, în proximitatea Ministerului Sănătății. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a comunicat Poliția Capitalei.

Închisoare de la 3 luni la 5 ani sau amendă penală

Imaginile filmate în acea zi și dialogul dintre cele două agresoare, oferite ca probe – în prostia lor – chiar de acestea, în live-urile lor pe Facebook, arată trei tipuri de violențe fizice (pe lângă cele verbale) asupra tânărului:

 • Oana Lovin l-a călcat intenționat pe mână;
 • Codruța Cerva i-a „tras” un șut în fund, când era aplecat, și a încercat să-i înfigă vârful umbrelei în ochi.

Comunicarea făcută de Poliția Capitalei se referă la articolul 193 din Codul Penal – „Lovirea sau alte violențe”. Acest articol prevede:

(1) Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferințe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

(3) Acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim!

CITIȚI ȘI:

„Cervele” rusofile s-au ales cu dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”! Anarhistele PSD-isto-AUR-iste riscă pușcăria

România sparge celula GRU de la Ambasada Rusiei! Adjunctul atașatului militar, expulzat pentru spionaj și declarat persona non grata

Iată Mafia din Sănătate! În 10 ani, 7 mari infractori, susținuți de PSD sau PDL, au primit 25 de ani de pușcărie

Adrian Năstase, Petre Roman, Gabriel Oprea, Gheorghe Funar – printre foștii parlamentari care își vor pensiile speciale înapoi! Numărul celor care dau în judecată statul, ca să-și recupereze privilegiul, este de ordinul sutelor

Clotilde râde de ultima năzbâtie de la Ghiță TV: “Serviciile secrete franceze au provocat inundație unde au fost depozitați sacii cu voturi!“

FOTO. Zâmbetul luminos al doctoriței de 38 de ani care a murit de epuizare la Camera de Gardă

Instigatorii AUR ajung la Poliție și Parchet, pentru „listele negre” cu „trădători care trebuie executați”. Sesizare la nivel guvernamental

Reglare de conturi între „locotenenții” lui Ion Iliescu: Mironov îl alungă pe Gelu Voican Voiculescu de la șefia Institutului Revoluției!

PSD-istul Coarnă a pierdut procesul cu „polițistul #Rezist”! Minciunile împroșcate îl costă 5.000 de euro + 4.120 de lei

VIDEO. Teolog fanatic, anarhist: „Ne-au terfelit sfinții, ni L-au terfelit pe Hristos! Ordinarul ăla de vaccin nu mă interesează!”

Incredibilul Mircea Lucescu! La 75 de ani, câștigă titlul cu Dinamo Kiev, spulberându-și „creația braziliană” de la Șahtior Donețk

11 COMENTARII

 1. Hmmm … miniștrii rezist sunt îngâmfați și nu acceptă indicații prețioase de la Savanții de Renume Mondial care au călăuzit Romania spre cele mai înalte culmi de civilizație și progres !

 2. Dacă Polițiea nu lea eliminat că nu are voe că doar făceau protest și cu ce recuzită aveau nu erau un pericol ATUNCI UN individ de pe stradă avea voe să se bage acolo era ceva despre el ?Cu ce îl deranja pe el ? Polițiea era acolo și nu la luat pe individ la întrebări cine este și ce treabă are cu niște hîrtii .Trebuea Polițiea săl îndepărteze că poate îi dădea una în cap altul poate să zicem care asista la asta șil supăra prostul care sa băgat degeaba .Polițiea asistă la manifestații și asta să nu se încaere cu cineva rival din alt partid NU ?

  • NU se înțelege mai nimic…, din ceea ce v-ați chinuit să compuneți!

   Totuși…, pare că le luați apărarea… INFRACTOARELOR (!!!), pe motiv că dacă Poliția-lui-Bode nu a îndepărtat recuzita-butaforică a acelui protest… NEAUTORIZAT (!!!!!!!!), nu avea voie acel cetățean, VICTIMA adică (!!!!!), să ia mizeriile alea de la intrarea unei… INSTITUȚII-PUBLICE (Ministerul-Sănătății)!!!

   Este bine că ați încercat să „scrieți” (Sic!) asta…
   Ne lămurim (ÎNCĂ O DATĂ!!!), astfel, CE NIVEL INTELECTUAL-și-ȘCOLAR au susținătorii/votanții A.U.R. (sau/ȘI ai… P.S.D., de altfel!)!!!!!
   CRETINII… NE NENOROCESC, prin votul lor, de 31 de ani încoace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Taticule mai lasa dracului „Capra cu trei iezi”, treci si tu macar la „Harap alb”, „Ileana Cosanzeana”
   Next Level.
   Desi cred ca imi bat gura degeaba. Nu cred ca ai auzit de Petre Ispirescu.

 3. O da,platește și scapă.Cum altfel decât „în natură”
  A da duduia se destănuie la Pandele TV în emisiunea numitului Medelin Ionescu
  Și să nu uităm de spectacolul ieftin oferit azi de Ciutacu&co la Șosoacă Tv.Sau…PSD-AUR Tv?Decideti voi numele corect al României TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here